Home / Fashion  / Τα key φθινοπωρινά trends που πρέπει να γνωρίζουμε!

Τα key φθινοπωρινά trends που πρέπει να γνωρίζουμε!

key φθινοπωρινά trends

It’s that time of the year! Ήρθε η στιγμή να παρουσιάσουμε τα key φθινοπωρινά trends μέσα από τις πασαρέλες και τις τάσεις!

 

Ακόμα και αν υπάρχει μία γενικότερη θλίψη για το καλοκαίρι που τελειώνει, εγώ, στον αντίποδα, είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την εποχή που πρόκειται να ξεκινήσει. Το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μου σεζόν! Έχουμε μία πιο χαλαρή ρουτίνα, ο καιρός είναι ενδιάμεσος, ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος με πολιτισμικά festivals και είμαστε γεμάτοι διάθεση για νέες εμπειρίες, αρχές, στόχους και ταξίδια! Κάτι ακόμα που απολαμβάνω κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου είναι ο κόσμος της μόδας. Λατρεύω να ανακαλύπτω τα key φθινοπωρινά trends, αλλά και τους καλύτερους τρόπους για να τα υιοθετήσω!

Laquan Smith

 

Τα φώτα είναι ακόμα στραμμένα προς το εκλεπτυσμένο ντύσιμο. Ο όρος της ήσυχης πολυτέλειας έφερε στο προσκήνιο υφές, styles και χρώματα που μπορεί να με εντυπωσιάζουν. Ωστόσο, πολλοί fans της μόδας υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο στυλ έχει τη δυνατότητα να αποδοκιμάσει το τολμηρό και το πιο ευφάνταστο ντύσιμο και να ενθαρρύνει την αντιγραφή του μίνιμαλ που γίνεται σε πολύ μικρό χρόνο viral. Κάτι που υποστηρίζω εν μέρει χωρίς να με βρίσκει και σύμφωνη σε μεγάλο βαθμό. Το quiet luxury μάς έχει βοηθήσει να θαυμάσουμε και να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα vintage κομμάτια.

Συνεπώς, η εποχή του Y2K βρίσκεται προς την αυγή της.

Gucci

 

Στην ήσυχη πολυτέλεια κυριαρχούν οι neutral αποχρώσεις. Το μπορντό και το χακί έρχονται για να σπάσουν αυτήν τη μονοτονία! Τα παντελόνια γίνονται πιο αυστηρά, αλλά, ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές παίζουν με τις συλλογές και τις υφές τους. Κάτι που είχε έντονη παρουσία στα catwalks ήταν το μάλλινο ύφασμα, κυρίως μέσα από τα cardigans. Πολλοί Γαλλικοί και Αγγλικοί οίκοι μάς υπενθυμίζουν τη δύναμη που απέκτησε το καρό τα τελευταία χρόνια και μας παροτρύνουν να το φορέσουμε με έντονα χρώματα.

 

Balmain

 

Χωρίς αμφιβολία, η πρώτη θέση στα key φθινοπωρινά trends έχει κατακτηθεί από τον οίκο Chloé. Οι boho και 60s αναφορές μάγεψαν το κοινό της μόδας και ετοιμαστείτε να βρίσκονται παντού τους επόμενους μήνες!

Chloé

 

Στοιχεία- τάσεις που βρίσκονται ήδη στη φθινοπωρινή wish list μου:.Δερμάτινα κομμάτια, on point παπούτσια, full on denim, σατέν φορέματα, statememt ζώνες, total grey looks, ογκώδη “φουσκωτά” items, σουέντ, μικρές leopard αναφορές, shoulder bags και κρόσσια!

Bottega Veneta

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.