Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα celebrity looks που ξεχώρισαν στα Fashion Awards του Daily Front Row

Τα celebrity looks που ξεχώρισαν στα Fashion Awards του Daily Front Row

Daily Front
Τα Fashion Awards του Daily Front Row πραγματοποιήθηκαν για 7η χρονιά στο Los Angeles, με τους επωνύμους να κάνουν μερικές από τις πιο φαντασμαγορικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

 

Η απονομή των Fashion Awards του Daily Front Row έγινε από τους Elle Fanning, Jet Atkin, Keanu Reeves,.Kim Kardashian, Matt Bomer, Miley Cyrus και Sara Foster, ενώ τη διοργάνωση παρουσίασε ο Law Roach! Μερικά από τα highlights της βραδιάς ήταν η απονομή βραβείων στις Kate και Laura Mulleavy,.για το Designers of the Year Award, ενώ η στυλίστρια της Hailey Bieber και Kendall Jenner, Dani Michelle,.βραβεύτηκε με το Style Curator gong.

 

 

Πριν, όμως, από την απονομή των βραβείων, το κόκκινο χαλί των Fashion Awards γέμισε με ξεχωριστές εμφανίσεις επωνύμων, που κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Ποια celebrity looks ξεχώρισαν;

 

Elsa Hosk

Η Elsa Hosk επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα με παγιέτα, το οποίο έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Eli Mizrahi, ιδιοκτήτη της Monot. 

 

 
Stella Maxwell

Το supermodel Stella Maxwell φόρεσε ένα σκούρο γκρι maxi φόρεμα από παγέτα, με ανοιχτή πλάτη.

 

 
Elle Fanning

Η Elle Fanning επέλεξε να εμφανιστεί το κόκκινο χαλί των Fashion Awards της Daily Front Row με μία δημιουργία από Givenchy.

 

 
Meghann Fahy

Η πρωταγωνίστρια του The White Lotus, Meghann Fahy, φόρεσε ένα κουστούμι από Valentino.

 

 

Teyana Taylor

Η Teyana Taylor επέλεξε και εκείνη μία see-through δημιουργία του σχεδιαστή Eli Mizrahi, συνδυάζοντάς τη με Chanel αξεσουάρ.

 

 
Chris Appleton και Lukas Gage

Ο νικητής του βραβείου Hair Stylisth of the Year, Chris Appleton, εμφανίστηκε με ένα λευκό κουστούμι πλάι στον σύντροφό του, Lukas Gage.

 

 
Allesandra Ambrosio

Η εντυπωσιακή Allesandra Ambrosio τίμησε και εκείνη τον Eli Mizrahi, επιλέγοντας να φορέσει ένα λευκό see-through φόρεμα.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @hoskelsa

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada