Home / Family  / “Απ’ την αρχή”: Έρχεται το πρώτο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου για μικρά παιδιά!

“Απ’ την αρχή”: Έρχεται το πρώτο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου για μικρά παιδιά!

Η Artika διοργανώνει το πρώτο διεθνές φεστιβάλ για παιδιά έως και 6 χρονών στη χώρα μας με τίτλο “Απ’ την αρχή”.

 

 

Για πρώτη φορά στη χώρα μας έρχεται ένα διεθνές festival παραστατικών τεχνών, θεάτρου και χορού, αφιερωμένο στην πρώτη ηλικία του ανθρώπου. Η Artika διοργανώνει το “Απ’ την αρχή”, από τις 4 μέχρι τις 8 Μαΐου και συγκεντρώνει τα παιδιά που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία, αναδεικνύοντας την ανάγκη του ανθρώπου να έρχεται σε επαφή με την τέχνη από την αρχή της ζωής του. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δουλειά ξένων και εγχώριων καλλιτεχνών, καθώς και τα διαφορετικά είδη παραστάσεων. Παραστάσεις, ομιλίες και εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

“Απ' την αρχή”

 

Οι παραστάσεις ξεκινούν με το “Σπίτι” που έρχεται από τη Δανία. Έπειτα ακολουθεί το κουκλοθέατρο “Ψίθυροι από το δάσος” από την Πολωνία. Δύο ακόμα ξένες παραγωγές θα κλείσουν το “Απ’ την αρχή” festival. Το “Μπρελόκ” από την Αυστρία και το “Στάσου ένα λεπτό” από την Ολλανδία. Την ενδιάμεση μέρα το κοινό θα παρακολουθήσει τις εγχώριες παραγωγές “… και βγαίνω” και το “ΝτοΝτό”.

 

 

Εργαστήρια, συζητήσεις και μια έκθεση ζωγραφικής ολοκληρώνουν το φανταστικό festival! Δείτε στο official site της Artika το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή.

 

“Απ' την αρχή”

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.