Home / Men  / Τα νέα Jorge Mule από Dr Martens X Pleasures

Τα νέα Jorge Mule από Dr Martens X Pleasures

Jorge Mule
Τα αγαπημένα μας Dr Martens ανανεώνουν την εμφάνισή τους, με μία νέα συνεργασία με την Pleasures. Τα Jorge Mule θα είναι σίγουρα ένα από τα go-to κομμάτια των street-stylers.

 

Καθώς η μόδα των υποδημάτων τύπου crocks και birkenstock έχει ενσωματωθεί για τα καλά στην γκαρνταρόμπα των celebrities και fashion infuencers, η Dr Martens κάνει την έκπληξη, δίνοντας τη δική της εκδοχή. Πλήρως αφοσιωμένη στον κλασικό σχεδιασμό της, συνεργάστηκε με την Pleasures, δημιουργώντας ένα δυναμικό κομμάτι.

 

 

Alex James και Vlad Elkin, επηρεασμένοι από στοιχεία grunge, metal και punk, ίδρυσαν την Pleasures. Το brand, ακολουθώντας πιστά το fashion taste των ιδρυτών της, έχει δώσει στον κόσμο του streetstyle το δικό του χαρακτηριστικό vibe. Η Pleasures φαίνεται να αποτελεί το τέλειο ταίριασμα για την Dr Martens, καθώς η punk αισθητικής της έρχεται να την ολοκληρώσει.

 

Jorge Mule

 

Τα Jorge Mule είναι εμπνευσμένα από grunge, metal και punk στοιχεία της δεκαετίας του ’90. Ακολουθώντας την προσέγγιση του DIY, ο Alex James αναθεώρησε το στυλ των υποδημάτων. Έτσι, δημιούργησε ένα κομμένο παπούτσι, δίνοντάς του ένα χαλαρό look.

 

Jorge Mule

 

Με οδηγό πάντοτε την άνεση, ο James κατασκεύασε τα Jorge Mule από απαλό μαύρο δέρμα. Πάνω στα παπούτσια είναι κεντημένη με λευκά γράμματα η ονομασία του brand, Pleasures.

 

 

Τα Jorge Mule θα είναι διαθέσιμα στις 30 Απριλίου, στην επίσημη ιστοσελίδα της Dr. Martens, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada