Home / Men  / Ταξίδεψε στο σύμπαν της Marvel με το Avengers comic book

Ταξίδεψε στο σύμπαν της Marvel με το Avengers comic book

Avengers comic
Οι πρώτες ιστορίες των θρυλικών Avengers συγκεντρώνονται μέσα σε έναν μοναδικό τόμο, αντάξιο ακόμα και για τη βιβλιοθήκη του Tony Stark. Μπείτε στον φανταστικό σύμπαν της Marvel, μέσα από πρωτότυπες ιστορίες του Stan Lee.

 

Η Marvel Comics Library, σε συνεργασία με την TASCHEN, κυκλοφορεί ένα μοναδικό comic, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι ήρωες της Marvel, Avengers. Μπείτε στον φανταστικό κόσμο που δημιούργησε ο Stan Lee, μέσα από ένα πρωτότυπο υλικό ιστοριών και περιπετειών. Στις αρχές του 1963 είχαν ήδη τεθεί τα θεμέλια του Marvel Universe. Μετά την εισαγωγή των Fantastic Four ακολούθησαν οι θρυλικοί super heroes Spiderman, Ant-Man, Doctor Strange, Hulk, Iron Man και Thor. Ωστόσο, ο Stan Lee έκανε τη διαφορά, τολμώντας να συνδέσει τους ήρωες της Marvel. Έτσι, δημιούργησε μία ομάδα που μάχεται το κακό.

 

Avengers

 

“Έγραφα αυτούς τους χαρακτήρες και σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να τους βάλω μαζί σε μια ομάδα.” – Stan Lee

 

Σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Jack Kirby, ένωσε τους εμβληματικούς super heroes, για να δημιουργήσει τους Avengers. Αμέσως, έγινε ξεκάθαρο ότι αυτή η ομάδα ήταν διαφορετική. Όλα τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία! Οι fans της Marvel έχουν την ευκαιρία να “ξαναζήσουν” τις κλασικές πρώτες 20 περιπέτειες των Avengers, σε μία μοναδική έκδοση μεγέθους XXL. Η TASCHEN επιδίωξε να δημιουργήσει μία ιδανική αναπαράσταση των κλασικών comics, ακριβώς όπως είχαν δημιουργηθεί στην πρώτη τους κυκλοφορία.

 

Avengers comic

 

Οι ιστορίες συνοδεύονται με τον πρωτότυπο πρόλογο του νυν προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige. Παράλληλα, πλαισιώνονται και με ιστορίες από τον βραβευμένο συγγραφέα Kurt Busiek. Ο καινούργιος τόμος των Avengers απεικονίζεται από πρωτότυπο υλικό, φωτογραφίες και σπάνια έγγραφα των θρυλικών Stan Lee και Jack Kirby, 630 σελίδων. Είναι το κατάλληλο comic, που έρχεται να συμπληρώσει τη συλλογή κάθε πιστού fan. Μάλιστα, ο νέος τόμος διατίθεται και σε συλλεκτική έκδοση, μετρώντας μόλις 1.000 αριθμημένα αντίτυπα!

 

Avengers comic

 

Το comic της Marvel Comics Library, με τις πρωτότυπες ιστορίες των Avengers, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της TASCHEN

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada