Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Léa Seydoux στο cast της ταινίας Dune:Part 2!

Η Léa Seydoux στο cast της ταινίας Dune:Part 2!

Léa Seydoux

Το cast για το Dune: Part 2 γίνεται όλο και καλύτερο! Η ταλαντούχα ηθοποιός Léa Seydoux είναι η νέα προσθήκη!

 

Η αγωνία μας για την ταινία Dune: Part 2 έχει κορυφωθεί, με αυτές τις καταπληκτικές ανακοινώσεις που αφορούν το cast. Αναμφίβολα η ομάδα των συμμετεχόντων ηθοποιών γίνεται όλο και καλύτερη, καθώς συμπεριλαμβάνονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. Οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν ήταν ο Austin Butler και η Florence Pugh! Χθες έγινε γνωστό ότι η ταλαντούχα ηθοποιός Léa Seydoux εντάχθηκε στο cast!

 

 

Η Léa Seydoux, με τελευταίες μεγάλες συμμετοχές το The French Dispatch και το No Time to Die, θα αναλάβει τον ρόλο της Lady Margot, σύμμαχος του Paul Atreides. Ο Austin Butler θα υποδυθεί τον Feyd Rautha, κληρονόμο του οίκου Harkonnen, ενώ ο Christophen Walken θα ενσαρκώσει τον ρόλο του αυτοκράτορα Shaddam IV. Η Florence Pugh θα υποδυθεί την κόρη του αυτοκράτορα, την πριγκίπισσα Irulan. Οι Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Stellan Skarsgard και Dave Bautista επιστρέφουν στους ρόλους τους. Ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος αυτού του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τις εταρείες παραγωγής Legendary και Warner Bros, η πρεμιέρα της ταινίας Dune: Part 2 θα γίνει στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου του 2023.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.