Home / Good Life  / Στο Sweet Factory Festival θα βρείτε όλα τα γλυκά!

Στο Sweet Factory Festival θα βρείτε όλα τα γλυκά!

27, 28 και 29 Οκτωβρίου το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ φιλοξενεί το Sweet Factory Festival. Για 1η φορά όλα τα γλυκά σε ένα φεστιβάλ!

 

Μια μοναδική γλυκιά εμπειρία για όλους! Για πρώτη φορά ένα φεστιβάλ που θα συγκεντρώσει όλα τα γλυκά! Το Sweet Factory Festival διοργανώνεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ και θα διαρκέσει τρεις μέρες, από τις 27 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τη σοκολάτα, τα παγωτά, τους λουκουμάδες, τα donuts, τα churros και γενικά τα γλυκά. Δεκάδες καταστήματα με όλων των ειδών γλυκά δημιουργούν το πιο sweet σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας. Θα έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε στο μεγαλύτερο εργοστάσιο!

Αφεθείτε σε όλες τις λαχταριστές επιλογές και ταξιδέψτε στον πιο γλυκό κόσμο! Οι επισκέπτες του The Sweet Factory Festival θα παρακολουθήσουν μία σειρά από σεμινάρια και workshops από ειδικούς του χώρου, γνωστούς pastry chefs και food bloggers. Ωστόσο, το festival δε θα μείνει μόνο σε αυτό. Θα εμπλουτίσει τις υπέροχες εμπειρίες σας με sweet happenings και ένα μουσικό stage, για να σας χαρίσει ένα αξέχαστο τριήμερο!

 

Τα early birds εξαντλήθηκαν, αλλά η 2η φάση έχει πολλά ακόμα εισιτήρια! Κάντε την κίνησή σας γρήγορα και περάστε το τριήμερο με έναν διαφορετικό τρόπο. Κάντε την κίνησή σας γρήγορα και περάστε το τριήμερο με έναν διαφορετικό τρόπο.

 

Sweet Factory Festival

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.