Home / Good Life  / Στο Saint Tropez το πρώτο Louis Vuitton εστιατόριο!

Στο Saint Tropez το πρώτο Louis Vuitton εστιατόριο!

To νέο stylish εστιατόριο του διάσημου οίκου στο Saint Tropez αποτελεί τον νέο γαστρονομικό παράδεισο για taste & fashion gurus!

O οίκος Louis Vuitton δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει! Μετά το πρώτο του café στην Οζάκα της Ιαπωνίας, έρχεται να ταράξει τα νερά της γαστρονομίας με το νέο του εστιατόριο στο Saint Tropez! Chef του νέου αυτού ultra stylish εστιατορίου είναι ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, εικοσιενιάχρονος Mory Sacko

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Το εστιατόριο της Louis Vuitton βρίσκεται στην ταράτσα του πανέμορφου ξενοδοχείου White 1921 Hotel, στην περίφημη Place de Lices του Saint Tropez. 

 

Courtesy of Louis Vuitton

Courtesy of Louis Vuitton

 

Ο chef Sacko είναι ιδιοκτήτης  του περίφημου εστιατορίου MoSuke του Παρισιού. Η κουζίνα του έχει επιρροές από την ιαπωνική και την αφρικάνικη γαστρονομία. 

 

 

 

Στο εστιατόριο Louis Vuitton στο Saint Tropez, τα πιάτα τα πιάτα κινούνται γύρω από τη γαλλική gourmet κουζίνα. Επιπλέον, μπορεί κανείς να δοκιμάσει και πρωτότυπες γεύσεις, όπως το ekiben, γιαπωνέζικο γεύμα που, συνήθως, το προσέφεραν στα τρένα, τάκος μελιτζάνας, prime rib και ελαφρά tapas.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Φυσικά, δε θα μπορούσε κανείς να προσπεράσει το design του εστιατορίου. Για τη διακόσμηση του χώρου επιλέχθηκαν κομμάτια από τη συλλογή Louis Vuitton’s Objets Nomades.

 

Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε το νέο Louis Vuitton restaurant στο Saint Tropez, σας συμβουλεύουμε να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας. Η λίστα των επισκεπτών είναι ήδη μεγάλη!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath