Home / Beauty  / Πώς θα είναι το φθινοπωρινό μανικιούρ μας;

Πώς θα είναι το φθινοπωρινό μανικιούρ μας;

φθινοπωρινό μανικιούρ

Ποια είναι τα nail trends που θα καθορίσουν το φθινοπωρινό μανικιούρ μας; Είστε έτοιμοι για αλλαγή σεζόν;

 

Η μεταβατική περίοδος είναι προ των πυλών! Ήδη αρχίσαμε να αναλύουμε τα early φθινοπωρινά trends, αλλά και τις skincare συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε την επιδερμίδα μας. Μία εύκολη και ομαλή πρακτική που θα μας επιτρέψει να μεταβούμε από τη μία εποχή στην άλλη είναι ένα καινούργιο σχέδιο στα νύχια μας. Επιλέγοντας ένα φρέσκο και trending φθινοπωρινό μανικιούρ θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε διάθεση. Nα κατανοήσουμε πιο εύκολα ότι το καλοκαίρι τελείωσε και πρόκειται να δώσει τη σκυτάλη στην επόμενη εποχή.

 

Ωστόσο, για να αλλάξουμε τελείως το mood των νυχιών μας και στη συνέχεια του στυλ μας, πρέπει να ανακαλύψουμε και τα hottest autumn nail trends.  Μπήκαμε στο προφίλ του Tom Bachik για να πάρουμε inspo! Ο Tom είναι ένας από τους πιο γνωστούς nail artists του.Hollywood, δημιουργώντας φανταστικά nail looks για stars όπως Selena Gomez και Jennifer Lopez. Στα posts του εντοπίσαμε τις επικρατέστερες επιλογές για φέτος. Nude, κόκκινο, apple green, Γαλλικό και άλλα προτώτυπα σχέδια. Κάτω από τις προτάσεις του θα βρείτε και άλλα trending nail styles!

 

Ποιο χρώμα θα επιλέξετε για το φθινοπωρινό μανικιούρ σας;

 

https://www.instagram.com/p/C_OJFz4vFsD/

 

https://www.instagram.com/p/C_LfjebJIag/

 

https://www.instagram.com/p/C-0ZSejvqoN/

 

https://www.instagram.com/p/C-ngmm1PZUl/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/C-fvYPuvqnI/

 

https://www.instagram.com/p/C-X-2yNv_l0/

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.