Home / Fashion  / Ψάθινα αξεσουάρ που θα δώσουν μία νησιώτικη αύρα στα looks σου!

Ψάθινα αξεσουάρ που θα δώσουν μία νησιώτικη αύρα στα looks σου!

ψάθινα
Δες πώς μπορείς να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου με ψάθινα αξεσουάρ που ταιριάζουν σε κάθε look! 

 

Για πολλούς τα ψάθινα items είναι συνυφασμένα με τα καλοκαιρινά looks της παραλίας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι η ψάθα γίνεται αγαπημένο αντικείμενο styling ακόμα και για τις everyday εμφανίσεις μας. Τα αξεσουάρ που είναι φτιαγμένα από αυτό το υλικό μπορούν να μεταμορφώσουν μία minimal εμφάνιση σε ένα ενδιαφέρον και άκρως καλοκαιρινό look, καθώς δίνουν ένα island vibe στα city looks μας.

 

 

Τόλμησε να φορέσεις στις πρωινές σου εμφανίσεις ψάθινα καπέλα, τα οποία ταιριάζουν άψογα με αέρινα φορέματα και flat πέδιλα. Παράλληλα, για ακόμα μία χρονιά το ψάθινο στοιχείο φαίνεται να πρωταγωνιστεί και στις τσάντες. Μία mini bag από ψάθα μπορεί να γίνει το hero piece σου για αυτό το καλοκαίρι, καθώς μπορείς να τη συνδυάσεις εύκολα σε κάθε outfit και ιδιαίτερα με λινά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου. Φυσικά, ένας πιο ασφαλής” τρόπος για να εντάξεις το υλικό αυτό στην καθημερινότητά σου είναι οι all time classic εσπραντρίγιες, οι οποίες μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

 

Aνακάλυψε, παρακάτω, μερικά από τα καλύτερα ψάθινα αξεσουάρ που έρχονται να δώσουν ένα island vibe στα καθημερινά σου looks!

 

Τσάντα Shopper, Zara

Tote bag, Ralph Lauren

Platform sandals, Coach

ψάθινα αξεσουάρ

Mules, Bottega Veneta

Mules με ψάθινη λεπτομέρεια, Saint Laurent

ψάθινα αξεσουάρ

Ψάθινο καπέλο, Apoella

Καπέλο από ψάθα, Max Mara

ψάθινα

 

Κεντρική φωτογραφία: @leoniehanne

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada