Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποιος θα είναι ο επόμενος Superman;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Superman;

Superman

Μετά την κυκλοφορία των Guardians of the Galaxy vol3, ο James Gunn στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναζήτηση του επόμενου Superman.

 

Ο James Gunn έκλεισε την τριλογία των Guardians of The Galaxy με μία φανταστική ταινία. Οι περισσότεροι κριτικοί δήλωσαν ότι είναι η καλύτερη ταινία της Marvel μετά το Endgame. Τώρα ο σκηνοθέτης επικεντρώνεται στη DC, της οποίας το κινηματογραφικό σύμπαν ανέλαβε. Πρώτο και κύριο μέλημά του, η επιλογή του επόμενου Superman. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τέσσερις επικρατέστεροι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι οι εξής: Nicholas Hoult, David Corenswet, Jacob Elordi και Adrew Richardson.

 

 

Παράλληλα, ο James Gunn αναζητάει και το “κορίτσι” του γνωστού super ήρωα. Emma Mackey, Rachel Brosnahan, Phoebe Dynevor και Samara Weaving έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν δίπλα στον Superman. Ο σκηνοθέτης και η ομάδα του παρακολουθούν κασέτες από οντισιόν, καθώς πρέπει να πάρουν μία απόφαση αυτές τις ημέρες. Όπως όλα δείχνουν, για τον villain της ταινίας εξετάζεται ο Apex Lex Luthor, ο οποίος είναι στα κόμικς η εκδοχή του κακού που ταιριάζει με τη δύναμη του Superman. Η ταινία Superman Legacy πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου του 2025. Περιμένουμε με αγωνία για το πώς θα διαχειριστεί ο James Gunn τη DC και τον γνωστό super ήρωα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.