Home / Beauty  / Πέντε καινούργια αρώματα από την Diptyque!

Πέντε καινούργια αρώματα από την Diptyque!

πέντε καινούργια αρώματα

Η Diptyque μάς καλωσορίζει σε νέες οσφρητικές εμπειρίες, τις οποίες θα γνωρίσουμε μέσα από τα πέντε καινούργια αρώματα που δημιούργησε.

 

Ένα από τα πιο γνωστά brand στον κόσμο των αρωμάτων. Η Diptyque έχει καταφέρει να δώσει κάτι διαφορετικό, κάτι που αποπνέει αβίαστα μία πολυτελή κομψότητα. Λίγο πριν λήξει το καλοκαίρι αποκάλυψε ένα νέο κεφάλαιο, παρουσιάζοντας πέντε καινούργια αρώματα. Εμπνεύστηκε από τους διάφορους θησαυρούς της φύσης που συχνά παραβλέπονται. Τα νέα αρώματα Corail Oscuro, Lunamaris, Bois Corse, Lilyphea και Roche συνθέτουν τη νέα συλλογή Les Essences de Diptyque.

Αντλώντας έμπνευση από τα κοράλλια, το άρωμα Corail.Oscuro αποτελεί ένα σαγηνευτικό μείγμα αρωμάτων λουλουδιών και ορυκτών, που συνοδεύονται από μία κυρίαρχη νότα μανταρινιού. Με την υποστήριξη του rockrose, το Lunamaris παρουσιάζει ένα ζεστό, ανακουφιστικό, αλλά πικάντικο άρωμα που υποδηλώνει τη μαγευτική λάμψη των μαργαριταριών. Το Bois Corse είναι ξυλώδη και κεχριμπαρένιο άρωμα και αντλεί έμπνευση από τα ελικοειδή μονοπάτια του δάσους για να ενσωματώσει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα των φλοιών.

Αποτυπώνοντας την ποιητικότητα των νούφαρων σε ιμπρεσιονιστικούς πίνακες, το χαριτωμένο άρωμα Lilyphea περιλαμβάνει γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης, Διαθέτοντας ένα διεγερτικό μείγμα από νότες λεμονιού Σικελίας και Καλαβρίας, το Rose Roche δημιουργεί ένα λαμπερό άρωμα εμπνευσμένο από το τριαντάφυλλο της ερήμου. Με την κυκλοφορία της Les Essences de Diptyque συλλογής, το εμβληματικό brand ανανέωσε και το signature σχέδιο του μπουκαλιού. Τα πέντε καινούργια αρώματα θα κυκλοφορήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου!

πέντε καινούργια αρώματα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.