Home / Fashion  / Τα in fashion blazers αυτής της περιόδου

Τα in fashion blazers αυτής της περιόδου

fall blazer

Ποια είναι τα blazers που θα φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο; Ανακάλυψε όλα τα στυλ παρακάτω!

 

Blazer time! Ποια σακάκια θεωρούνται in fashion, αυτήν την εποχή; Το πιο αγαπημένο μας item επαναπροσδιορίζεται και αναδεικνύεται σε απόλυτο must του φθινοπώρου. Το hero piece, που συνδυάζεται με τα πάντα, δεν πρέπει να λείπει ούτε αυτήν τη σεζόν από την γκαρνταρόμπα μας. Τα σακάκια πρωταγωνιστούν στο street style και στις εμφανίσεις των επωνύμων. Αυτήν την εποχή θα είστε εξίσου stylish, είτε επιλέξετε μία neutral ή dark απόχρωση, είτε ένα πιο vibrant χρώμα.

 

Ακόμα και αν αποτελούν από τα πιο διαχρονικά κομμάτια, κάθε χρόνο κυκλοφορούν και κάποιες ευφάνταστες παραλλαγές τους. Σε όποια version και αν το επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι μπορεί να φορεθεί από το γραφείο, μέχρι τη βραδινή έξοδο, από το city look μέχρι μία κοντινή απόδραση ή ένα μακρινό ταξίδι! Κομμάτι που λατρεύουμε να φοράμε, κάθε εποχή του χρόνου. Φέτος, τα cropped είναι και πάλι στη μόδα και τα “παιχνίδια” με τα υφάσματα και τις υφές είναι hot trend.

 

Ας δούμε ποια blazers θεωρούνται τάση αυτό το φθινόπωρο!

 

Leather
leather blazers

Courtesy of Saint Laurent

 

Colorful

Courtesy of Mat Fashion

 

Ριγέ

Courtesy of Saint Laurent

 

Cropped
cropped blazers

Courtesy of Prada

 

70s inspired

blazers access

Courtesy of Access Fashion

 

Denim

Courtesy of Alexander McQueen

 

Oversized σε earthy αποχρώσεις
blazers

Courtesy of Frankie Shop

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.