Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Simu Liu είναι ο νέος super ήρωας της Marvel

Ο Simu Liu είναι ο νέος super ήρωας της Marvel

Γνωρίστε τον νέο πρωταγωνιστή της Marvel, Simu Liu, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα του.

 

Ο Simu Liu γεννήθηκε στην Κίνα στις 19 Απριλίου του 1989. Στην ηλικία των πέντε, αυτός και η οικογένεια του μετακόμισαν στον Καναδά. Αποφοίτησε από το Ivey Business School με πτυχίο στα οικονομικά και ξεκίνησε να εργάζεται ως λογιστής. Αργότερα τα παράτησε και άρχισε να κυνηγάει μια καριέρα στην υποκριτική.

 

Ξεκίνησε με ένα μικρό cameo στην ταινία του Guillermo del Toro, Pacific Rim. Στη συνέχεια συμμετείχε στις ταινίες Nikita και Beauty and the Beast. Οι περισσότεροι ρόλοι του είναι σε σειρές στην τηλεόραση όπως: Taken, Dark Matter, Yappie, Fresh off the Boat, Stars Wars Visions, κ.α.

 

 

 

Φέτος, έγινε ο νέος και ο πρώτος Κινέζος super ήρωας της Marvel. Πρωταγωνιστεί στην ταινία Shang Chi and the Legend of the Ten Rings, η οποία σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

 

Είναι πολύ καλός με τέχνες όπως, Taekwondo, Wing Chun και gymnastics και γι’ αυτό έχει εργαστεί και ως stunt ηθοποιός. Ασχολείται και με τη συγγραφή σεναρίου και δημοσιογραφικού είδους κείμενα και με τη σκηνοθεσία. Λατρεύει τα sports, τα σκυλιά και έχει πολύ καλή φωνή.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.