Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Paul Mescal έφερε τον ήλιο στο Hollywood

Ο Paul Mescal έφερε τον ήλιο στο Hollywood

Paul Mescal

Μπορεί να μην κέρδισε το Oscar ‘Α Ανδρικού ρόλου στα Oscars, αλλά ο Paul Mescal έχει αυτό που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στους υπόλοιπους ηθοποιούς.

 

Την εβδομάδα των Oscars παρακολουθούσα με αγωνία τα posts μερικών από των μεγαλύτερων cinema lovers σελίδων στο Instagram. Όλες μιλούσαν για το πόσο δίκαια υποψήφιοι είναι οι φετινοί ηθοποιοί. Εγώ προσωπικά ξεχώρισα αυτά που αφορούσαν τον Paul Mescal. Κάθε post ή story που είδα μιλούσε τρυφερά και τιμητικά για έναν καλλιτέχνη που έχει πολλά να δώσει! Είναι μερικοί ηθοποιοί ή τραγουδιστές που έχουν μία διαφορετική αύρα, ένα άστρο, όπως συνηθίζουν να λένε, που απλά τους ξεχωρίζεις από τους άλλους. Αυτό το άρθρο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα appreciation post για τον ίδιο…

 

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιρλανδία. Από μικρός μέχρι και την εφηβεία του τον ενδιέφερε πολύ ο αθλητισμός. Για να συμμετέχει σε όλες τις ομάδες έπρεπε αναγκαστικά να συμμετέχει και σε αυτή του θεάτρου. Ακόμα και αν δεν ήθελε, δήλωσε ότι δεν είχε νιώσει μεγαλύτερη ανδρεναλίνη. And the rest is history όπως λέει και ένα ρητό.

Ο πρώτος του ρόλος στην οθόνη ανέδειξε αμέσως το ταλέντο του. Με την πρώτη του σειρά το Normal People ήταν υποψήφιος για Emmy και για BAFTA. Λατρεύει τη φωτογραφία, τη μουσική (ξέρει να παίζει πιάνο) και τη σειρά True Detective. Τον απολαύσαμε στο The Lost Daughter και στο Οσκαρικό Aftersun. Θα συμμετέχει σε τρεις νέες ταινίες και όπως ανακοινώθηκε θα είναι στο prequel του Gladiator. Ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά στην οθόνη!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.