Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Ncuti Gatwa είναι ο νέος Doctor Who

Ο Ncuti Gatwa είναι ο νέος Doctor Who

Ncuti Gatwa

Ο star του Sex Education, Ncuti Gatwa, επιβεβαιώθηκε ως ο νέος γιατρός στη σειρά Doctor Who του BBC.

 

Ενόψει των Bafta 2022 Awards που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή ανακοινώθηκε ο καινούργιος γιατρός της πετυχημένης σειράς Doctor Who. Ο ταλαντούχος star του Sex Education, Ncuti Gatwa επιβεβαιώθηκε ως ο νέος τηλεοπτικός γιατρός. Ένα νέο που ενθουσίασε κριτικούς και fans, καθώς το ταλέντο του ηθοποιού έχει τραβήξει την προσοχή από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα ο Gatwa είναι ο πρώτος έγχρωμος που αναλαμβάνει τον ρόλο του γιατρού. Παίρνει την σκυτάλη από τον Jodie Whittaker, που έπαιξε τον 13ο Άρχοντα του Χρόνου στη σειρά. Η σειρά θα προβληθεί το 2023. Παράλληλα, ο ηθοποιός θα συμμετέχει και στην ταινία της Barbie! Φανταστικά νέα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους fans του!

 

 

“Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το πώς νιώθω. Είναι μία μείξη από βαθιά τιμή, μεγάλο ενθουσιασμό και φυσικά λίγο φόβο. Αυτός ο ρόλος και η αυτή η σειρά σημαίνουν τόσα πολλά για τόσους πολλούς ανθρώπους στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Κάθε ένας από τους απίστευτα ταλαντούχους προκατόχους μου έχει χειριστεί αυτήν τη μοναδική ευθύνη και προνόμιο με τη μέγιστη προσοχή. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνω το ίδιο” δήλωσε ο ηθοποιός Ncuti Gatwa.

 

“Το μέλλον είναι εδώ και είναι ο Ncuti! Μερικές φορές το ταλέντο περνάει από την πόρτα και είναι τόσο λαμπερό, τολμηρό και δυναμικό που απλώς στέκομαι πίσω με δέος και ευχαριστώ την τύχη μου. Ο Ncuti μας θάμπωσε. Άρπαξε τον ρόλο του γιατρού και κατείχε τα κλειδιά TARDIS μέσα σε δευτερόλεπτα. Είναι τιμή να συνεργάζομαι μαζί του”, δήλωσε ο show runner Russel T Davies.

 

Κεντρική photo: BBC

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.