Home / Beauty  / Η Lady Gaga επαναπροσδιορίζει το Haus Labs

Η Lady Gaga επαναπροσδιορίζει το Haus Labs

Haus Labs
Η αγαπημένη Lady Gaga ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του beauty brand της, Haus Labs. Το brand επαναπροσδιορίζεται, εστιάζοντας στη νέα τάση του μακιγιάζ, το clean beauty artistry.
 
Haus Laboratories 

Το πρώην Haus Laboratories και νυν Haus Labs έκανε την εμφάνισή του στον κόσμο του μακιγιάζ μόλις τρία χρόνια πριν, το 2019. Ωστόσο, τα προϊόντα του brand ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά και μόνο στην πλατφόρμα της Amazon. Η beauty γραμμή είχε ξεχωρίσει για τις sleek και “αυστηρές” μαύρες συσκευασίες του, ενώ ταυτόχρονα είχε λάβει πλήθος θετικών αξιολογήσεων. Ένα από τα προϊόντα που είχαν ξεχωρίσει ήταν και το Eye-Lie-Ner.

O επαναπροσδιορισμός του brand 

Ωστόσο, περίπου στις αρχές του μήνα, οι fans του brand αλλά και της Lady Gaga παρατήρησαν ότι όλες οι δημοσιεύσεις από τον λογαριασμό του Haus Laboratories διαγράφηκαν. Και για αυτό μόνο μία πιθανή εξήγηση υπήρχε. Το beauty brand της Lady Gaga αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τον χαρακτήρα και την εικόνα του, παρασύροντας μαζί και τα προϊόντα του. Έτσι, λοιπόν, μετονομάστηκε σε Haus Labs by Lady Gaga, με νέο σλόγκαν “The Future is Beautiful“. Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχει αλλάξει ακόμα και το logo, καθώς διαθέτει μία πιο απλή γραμματοσειρά, σε μία παστέλ τιρκουάζ απόχρωση. Όλα αυτά τα σημάδια, μαρτυρούν και την στροφή του brand στο λεγόμενο clean artistry make up.

 

 

Το φρεσκαρισμένο-πλέον- Haus Labs θα περιλαμβάνει προϊόντα που θα δημιουργούν ένα “καθαρό” και καινοτόμο μακιγιάζ, επηρεασμένο από την τάση του clean artistry make up. Θα προσφέρει προϊόντα υψηλής χρωστικής και απόδοσης με πολλαπλά οφέλη για την περιποίηση της επιδερμίδας. Tο brand της Lady Gaga δεν έχει αποκαλύψει ακόμα λεπτομέρειες για τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι το Haus Labs είναι Vegan και Cruelty Free.

 

Η ίδια η Lady Gaga αναφέρει:

“Στα Haus Labs, η τέχνη είναι για όλους. Κανείς δεν πρέπει να βλάπτει το δέρμα του ή να θυσιάζει τις αρχές και τις αξίες του, για να εκφραστεί με ένα μακιγιάζ υψηλής απόδοσης.”

 

Αναμένουμε με ανυπομονησία την καινούργια συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Haus Labs και σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora ανά τον κόσμο.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada