Home / Fashion  / Ο Matthieu Blazy στην πρώτη του Bottega Veneta καμπάνια

Ο Matthieu Blazy στην πρώτη του Bottega Veneta καμπάνια

Ο νέος Creative Director Matthieu Blazy κυκλοφόρησε την πρώτη του καμπάνια για τον οίκο Bottega Veneta!

 

 

Ο Matthieu Blazy δε χρειάζεται συστάσεις. Έλαβε τα ηνία του ιταλικού οίκου Bottega Veneta την προηγούμενη σεζόν και απέδειξε με το πρώτο του show γιατί είναι η καλύτερη επιλογή. Έδωσε έναν φρέσκο αέρα σε signature κομμάτια, τιμώντας την ιστορία του οίκου με δεξιοτεχνία και πολυτέλεια. Και τώρα ήρθε η στιγμή να παρουσιάσει την πρώτη του καμπάνια, με τα βλέμματα του κόσμου της μόδας στραμμένα πάνω του. Ο οίκος δημιουργήθηκε μέσα από μία κολεκτίβα καλλιτεχνών, δήλωσε. Συνεπώς προσέγγισε την καμπάνια με δύο πυλώνες. Την ύπαρξη μίας ομάδας και την ένταξη πολλών διαφορετικών τρόπων θέασης.

Νέοι φωτογράφοι και κινηματογραφιστές ανέλαβαν τη φωτογράφηση. Ακόμα και αν υπήρχε έλλειψη εμπειρίας η δίψα για όρεξη και τέχνη είναι εμφανής σε κάθε λήψη. Ένα cast από διαφορετικές γενιές αποθανατίστηκε φορώντας τη νέα συλλογή. Το κοινό ταξιδεύει από τα παρασκήνια στον εκθεσιακό χώρο της Bottega Veneta μέχρι το Βέλγιο και την Ιταλία. Ο Matthieu Blazy επέλεξε να τονίσει την πρακτικότητα της συλλογής.

Matthieu Blazy

Η αιώνια κίνηση φέρνει τη διαχρονικότητα και κάθε κομμάτι καταλήγει μία ήρεμη δύναμη. Σκηνές μόδας σε πραγματικές συνθήκες και ειλικρινές εκφράσεις με φόντο τη δεξιοτεχνία του σχεδιαστή. Η καινούργια Bottega Veneta καμπάνια υπενθυμίζει τους σκοπούς του Matthieu Blazy. Να δημιουργεί συλλογές που παγώνουν στον χρόνο, δίνοντας κίνηση σε μία φωτογραφία.

 

 

Matthieu Blazy

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.