Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Madison Beer στην οικογένεια της Fenty Beauty

Η Madison Beer στην οικογένεια της Fenty Beauty

Η οικογένεια της Fenty Beauty μεγαλώνει! Η Madison Beer είναι η νέα brand ambassador σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του brand!

 

“Αγαπώ τη Rihanna! Ένα τέλειο παράδειγμα του γιατί την αγαπώ είναι ότι δημιούργησε τη Fenty Beauty με έναν σημαντικό σκοπό. Να κάνει την ομορφιά πιο προσιτή σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως χρώματος και αποχρώσεων δέρματος. Αυτά τα προιόντα δημιουργήθηκαν με τόση σκέψη και προσοχή στη λεπτομέρεια με την ποιότητά τους να είναι απαράμιλλη. Χρησιμοποιώ πιστά Fenty στην καθημερινότητά μου. Από το foundation και το περίγραμμα μέχρι το bronzer και το χρώμα χειλιών. Το να μου ζητηθεί να γίνω μέλος αυτής της εκπληκτικής κοινότητας είναι μία αληθινή pinch me moment για μένα!”, δήλωσε η Madison.

Η Fenty Beauty πρωταγωνιστεί στο νέο music video clip της Madison Beer για το τραγούδι Dangerous. Πρόκειται για ένα ευάλωτο τραγούδι και γι αυτό έπρεπε να διατηρηθεί το μακιγιάζ φρέσκο και ακατέργαστο. Ποια ήταν τα προϊόντα του brand που επιλέχθηκαν; Το Eaze Drop lit και eaze drop blurring skin ting, τα match stix correcting skinsticks και η μάσκαρα Lift and curl. Από μία μόνο φωτογραφία αντιλαμβανόμαστε ότι η τραγουίστρια θα είναι εκθαμβωτική στο video clip! Βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ανακοινώσει και απογειώσει τη νέα της συνεργασία! Ανυπομονούμε για την πρώτη της καμπάνια! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.