Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Jimmy Choo επιλέγει ξανά την Kendall Jenner

Ο Jimmy Choo επιλέγει ξανά την Kendall Jenner

Jimmy Choo

Το μοντέλο Kendall Jenner συνεργάζεται για δεύτερη φορά με το γνωστό brand υποδημάτων Jimmy Choo!

 

Η Kendall Jenner και ο Jimmy Choo επέστρεψαν! Οι δυο τους συνεργάζονται για δεύτερη φορά, ως συνέχεια της σειράς Time to Dare, αυτήν τη φορά για την ανοιξιάτικη καμπάνια. Ο φωτογράφος Carlijn Jacobs επιμελήθηκε την καμπάνια, η οποία έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. Το concept της φωτογράφησης είναι εμπνευσμένο από τις super ηρωίδες και τη μεταμορφωτική δύναμη της μόδας. Η ανοιξιάτικη καμπάνια φέρνει την Kendall Jenner σε έναν από τους πιο βασικούς ουρανοξύστες της πόλης.

 

Jimmy Choo

 

Μερικά από τα νέα προϊόντα του Jimmy Choo που βρέθηκαν στην καμπάνια είναι τα heeled loafers Tilda 140, αλλά και τα neon green sandals, Neoma 110. Οι over the knee μπότες, οι οποίες συνδύασαν jean και βινύλ, εξαιτίας της νοσταλγίας για το Y2K, βρέθηκαν στο επίκεντρο.

 

Στην καινούργια ανοιξιάτικη καμπάνια εντοπίζουμε και τις νέες τσάντες που δημιούργησε το brand. Η Kendall Jenner φοράει το πολυτελές Diamond Frame clutch και το Diamond soft hobo. Δύο από τις τσάντες δημιουργούν matchy set με τα καινούργια υποδήματα! Φανταστικές και θηλυκές επιλογές, σε neon, παστέλ, jean και embellished αποχρώσεις, συνθέτουν λαμπερές, glam και τολμηρές εμφανίσεις! Ανακαλύψτε την ολοκαίνουργια συλλογή στο official site και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.