Home / Fashion  / Η H&M Move σε καλεί να κινηθείς!

Η H&M Move σε καλεί να κινηθείς!

Η H&M Move σειρά κυκλοφορεί μία νέα collection με τίτλο Empower η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κινηθούν!

 

 

Το 2023, η σειρά H&M Move μάς δίνει την ώθησε ενέργειας που χρειαζόμαστε. Λανσάρει τη συλλογή Empower και δίνει στον καθένα από εμάς τη δυνατότητα να κινηθεί όπως επιθυμεί! Περιλαμβάνει σύγχρονα και stylish ρούχα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά! Ποικιλία προιόντων χωρίς ραφές, από ολόσωμες φόρμες μέχρι καλσόν, bras και μπλουζάκια που θα προσφέρουν επιπλέον στήριξη και άνεση. Παράλληλα, γίνεται και DryMove, διαθέτοντας ένα υλικό που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα! Για να γιορτάσει τη νέα καμπάνια συγκέντρωσα τους Global Brand Movers. Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović, Nadia Nadim και JaQuel Knight μοιράζονται την αποστολή με σκοπό να κάνουν τον κόσμο να κινηθεί! 

 

 

“Για να είμαστε δραστήριοι θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που μας αρέσει. Αν μπορέσουμε να εξερευνήσουμε νέες κινήσεις αυτό είναι καλό γιατί έχουμε δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Το παν είναι να διασκεδάζετε. Αν μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να κινηθούν τότε έχω πετύχει”, δήλωσε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Zlatan Ibrahimović.

 

 

Στο video για τη συλλογή οι τέσσερις brand movers της H&M Move ενώνονται με πολλούς αθλητές, δοκιμάζοντας νέους τρόπους κίνησης. Στόχους τους να δείξουν στον κόσμο τη σημασία της κίνησης, μικρής ή μεγάλης και να τους παρακινήσουν να κινηθούν!

 

 

“Το να κινήσαι κάθε μέρα είναι καλό για σένα και κρύβει μία μεγάλη δύναμη. Δεν έχει να κάνει μόνο με το να είσαι ενεργός, επειδή είναι υγιές, αλλά επειδή ο αθλητισμός και η κίνηση μπορούν να αλλάξουν όλα τα πράγματα γύρω σου!”, δήλωσε η επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια Nadia Nadim.

 

 

www.hm.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.