Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Jacquemus άνοιξε ανθοπωλείο στο Παρίσι

Ο Jacquemus άνοιξε ανθοπωλείο στο Παρίσι

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Jacquemus διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες, ανοίγοντας ανθοπωλείο στο Παρίσι.

 

Οραματιστείτε ένα μπουκέτο λουλουδιών που έρχεται από τον κόσμο της μόδας. Ο ταλαντούχος γάλλος σχεδιαστής Jacquemus αποφάσισε να εκφράσει τις ιδέες του, στο κοινό του, με έναν διαφορετικό τρόπο, χρησιμοποιώντας στοιχεία της φύσης. Συνεργάστηκε με την εταιρεία Les Fleurs de Paul, που έχει έδρα στη Νότια Γαλλία, και άνοιξε το δικό του ανθοπωλείο. Η συγκεκριμένη εταιρεία καλλιεργεί εποχιακά λουλούδια, για πάνω από τέσσερις γενιές, χρησιμοποιώντας μια βιώσιμη προσέγγιση, που σέβεται το περιβάλλον.

 

Courtesy of Jacquemus

 

Κάθε ένα από τα πανέμορφα μπουκέτα θα τυλίγεται με υφάσματα από προηγούμενες συλλογές του σχεδιαστή. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτυγχάνεται η ανακύκλωση, ενώ οι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να έχουν στο σπίτι τους ένα προσωπικό κομμάτι από τον Jacquemus. Λουλούδια που θα στολίσουν το σπίτι με fashionable πινελιές, ομορφαίνοντας και τους δρόμους του Παρισιού. Δυστυχώς, η pop up μπουτίκ “Les Fleurs”, θα είναι ανοιχτή μόνο για μια εβδομάδα, από 27 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου, μέσω της υπηρεσίας click away. Επιπλέον, θα πραγματοποιείται και delivery στα σπίτια.

 

Courtesy of Jacquemus

 

Η δημιουργία ενός pop up ανθοπωλείου αποτελεί ένα όνειρο του σχεδιαστή, που έγινε πραγματικότητα. Πάντα λάτρευε τα λουλούδια και εμπνέονταν από αυτά, για τη σχεδίαση των συλλογών του. Επιθυμεί να έχει μια συνεχή επαφή με το κοινό του και αυτό το νέο εγχείρημα αποτελεί την πιο υπέροχη ιδέα.

 

 

www.jacquemus.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.