Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Ed Sheeran έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!

Ο Ed Sheeran έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!

Ed Sheeran

Ο Ed Sheeran και η σύζυγός του Cherry Seaborn καλωσόρισαν τη δεύτερη κόρη τους, μέσα από μία γλυκιά ανακοίνωση στα social media.

 

Θέλω να σας ενημερώσω όλους ότι αποκτήσαμε ένα ακόμη όμορφο κοριτσάκι. Είμαστε και οι δύο τόσο ερωτευμένοι μαζί της και τόσο ευτυχισμένοι που είμαστε μια τετραμελής οικογένεια”. Δήλωσε ο Ed Sheeran μέσα από ένα post στο Instagram του.

 

 

Ο Ed Sheeran και η Cherry Seaborn έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Αύγουστο του 2020. Η πρώτη τους κόρη είναι η Lyra Antarctica. Ο Άγγλος τραγουδιστής τείνει να κρατά το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής του ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη σχέση και τον γάμο του με την Cherry Seaborn μέχρι το 2020. Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίζονται από τα σχολικά χρόνια και είναι μαζί πολλά χρόνια, πριν ο ίδιος γίνει διάσημος. Έχει μιλήσει για λίγο, στο παρελθόν, για την πατρότητα. Το πόσο άλλαξε η ζωή του, προς το καλύτερο, μέσα από αυτήν. Πριν κάνει παιδιά ένιωθε ότι η μουσική ήταν ο μόνος του σκοπός. Μέσα από την οικογένειά του βρήκε, όμως, έναν σημαντικότερο σκοπό. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα πολύ γλυκό post στο Instagram, με βρεφικές καλτσούλες. Τους ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.