Home / Beauty  / Κ-Βeauty: Οι Korean skincare τάσεις που θα αγαπήσεις

Κ-Βeauty: Οι Korean skincare τάσεις που θα αγαπήσεις

Oι Κορρεάτισσες όχι μόνο ξέρουν καλά από beauty και skincare, αλλά ορίζουν και τις νέες τάσεις, που όλες θα υιοθετήσουμε!

Το K-Beauty τα τελευταία χρόνια είναι ό,τι πιο hot στο κομμάτι της ομορφιάς και του skincare. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι Κορεάτισσες έχουν την άψογη επιδερμίδα, που όλες επιθυμούμε!

 

Φαίνεται ότι πλέον αποκαλύπτουν τα “μυστικά” της καθημερινής τους περιποίησης, λανσάροντας τα κατάλληλα προϊόντα. Έτσι, μπορούμε κι εμείς να πάρουμε κάτι από τη λάμψη τους, υιοθετώντας μια skincare ρουτίνα, η οποία υπόσχεται αλαβάστρινο δέρμα.

 

 

Πάμε να δούμε τις νέες τάσεις του K-Beauty, που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν:

 

Glass skin

Η λάμψη που εκπέμπεται στο δέρμα τους είναι αδιαμφισβήτητη. Οι Κορεάτισσες αναζητούν διαρκώς τρόπους για να δημιουργήσουν αυτή την υγιή, φυσική λάμψη. Αυτή τη φορά, το λεγόμενο “glass skin” επιτυγχάνεται με προϊόντα που περιέχουν πρόπολη και υαλουρονικό οξύ.

 

Plant ingredients

Η ρετινόλη θα κυριαρχήσει σαν συστατικό τη νέα σεζόν, αλλά και πολλές φυτικές ουσίες και αποστάγματα, όπως αυτά από κόκκινο κρεμμύδι. Παράλληλα, έρχεται στο προσκήνιο το sustainable packaging, το οποίο αλλάζει εντελώς τη μέχρι σήμερα φιλοσοφία των πολυτελών brands.

 

 

Tech futures

Τα high-tech beauty gadgets έχουν μπει για τα καλά τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μας και στην beauty ρουτίνα μας, κυρίως στο κομμάτι του καθαρισμού της επιδερμίδας. Τώρα, κορεάτικα τεχνολογικά brands φέρνουν κι άλλες συσκευές στο σπίτι μας, για κάθε μορφή περιποίησης, όπως οι LED μάσκες.

 

 

Let’s slime!

Όπως τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια slime, έτσι κι εμείς θα θέλουμε πια να εντάξουμε στην καθημερινή μας ρυτίνα προϊόντα, τα οποία έχουν αυτή την κολλώδη και κάπως γλοιώδη σύσταση. Οι οροί σαλιγκαριού έχουν ήδη κάνει δυναμικό ξεκίνημα. Οι νέες μάσκες που αγαπούν οι Κορεάτισσες είναι πραγματικά ίδιες με τα αγαπημένα παιδικά παιχνίδια, και κάνουν πολύ καλή δουλειά στο δέρμα μας!

 

 

Vitamin A

Η βιταμίνη Α θα αποτελέσει βασικό συστατικό στα νέα λανσαρίσματα, αφού οι Κορεάτισσες “ορκίζονται” στην αποτελεσματικότητα της ρετινόλης. Θα δούμε πολλές maskne θεραπείες, αλλά και καλλυντικά που μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και πάνω από μάσκες προσώπου.

 

Eδώ μπορείτε να αναζητήσετε τα νέα K-beauty προϊόντα που σας ταιριάζουν.

 

Θα είναι μία μοναδική beauty & skincare χρονιά, με νέες φόρμουλες και αναπάντεχα προϊόντα, που οι Κορεάτισσες μάς προτείνουν ανεπιφύλακτα!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath