Home / Men  / Ο Bad Bunny και η adidas υμνούν τη ζωντάνια του Coachella

Ο Bad Bunny και η adidas υμνούν τη ζωντάνια του Coachella

Bad Bunny
Μετά την iconic εμφάνιση του Bad Bunny στο Coachella, η adidas υμνεί τη ζωντάνια του καλλιτέχνη, παρουσιάζοντας τα Campus Wild Moss!

 

Συνεχίζοντας τη συνεργασία τους, η adidas Originals και ο Bad Bunny επιστρέφουν δυναμικά, με την κυκλοφορία των Campus Wild Moss. Η δημιουργία των νέων sneakers γιορτάζει την ερμηνεία του τραγουδιστή στο Coachella Valley Music and Arts Festival,.υμνώντας, παράλληλα, την ξέγνοιαστη αίσθηση και διάθεση της άνοιξης.

 

 

Αυτά τα signature sneakers, που εμπνεύστηκαν από το δημιουργικό όραμα του Bad Bunny, είναι σχεδιασμένα για να δώσουν χρώμα στην καλύτερη εποχή του χρόνου, ενώ η γραμμή τους έχει κληθεί να αντιπροσωπεύσει όλη την ουσία και το μυστήριο του Benito,.γεγονός που αντικατοπτρίζεται μέσα από τις έντονες αποχρώσεις του πράσινου, που πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια.

 

 

Το concept της καμπάνιας των Campus Wild Moss επικεντρώνεται στη δύναμη της νύχτας, όπου τα χρώματα τείνουν να συνυπάρχουν αρμονικά με διαφορετική ένταση. Όπως και οι ερμηνείες του Bad Bunny, έτσι και η νύχτα αποτελούν την απόλυτη πρόκληση. Όλη η ουσία και το μυστήριο των Campus Wild Moss συνθέτουν,.σαν την άνοιξη, ένα μοναδικό σκηνικό με ποικιλία χρωμάτων που ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ποιο θα είναι το επόμενο.

 

 Bad Bunny

 

Αυτή η “ζωντανή” νέα κυκλοφορία σηματοδοτεί την ένατη συνεργασία της adidas x Bad Bunny. Τα sneakers θα είναι διαθέσιμα στο official site του brand, αλλά και σε καταστήματα, από τις 29 Απριλίου.

 

www.adidas.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada