Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Austin Butler ως ο νέος Cartier brand ambassador

Ο Austin Butler ως ο νέος Cartier brand ambassador

Austin

Ο κινηματογραφικός Elvis Presley, Austin Butler, ορίστηκε ως ο νέος brand ambassador του οίκου Cartier.

 

Κινηματογράφος και κοσμήματα, μία σχέση που κρατάει εδώ και χρόνια. Και το Φεστιβάλ των Καννών, που συμβαίνει τώρα, είναι η καλύτερη ευκαιρία για νέες συνεργασίες μεταξύ brands και ηθοποιών. Μετά την Anne Hathaway και τον οίκο Bulgari έχουμε τον κινηματογραφικό Elvis Presley στην πρώτη high συνεργασία του. Ο Austin Butler είναι ο τελευταίος πρεσβευτής για το brand Cartier. Ο ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Elvis, φορώντας κομμάτια από τον οίκο Cartier. Η τόλμη του και η μοναδική αίσθηση στυλ που έχει είναι εγγενώς ευθυγραμμισμένα στοιχεία με τις βασικές αξίες του brand.

 

 

Ο Austin Butler περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών φορώντας ένα custom Celine σμόκιν μαζί με το βραχιόλι Juste un Clou σε λευκόχρυσο, το ρολόι Cartier Tank Must και ένα δαχτυλίδι. Μαζί του εμφανίστηκε και η Priscilla Presley. Ο ηθοποιός επέλεξε κοσμήματα του οίκου και για το Met Gala, δίνοντας το πρώτο hint της επόμενης συνεργασίας του. Η ταινία Elvis αναμένεται να είναι μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα του. Στις 24 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

 

 

“Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω μεγάλη τιμή που ξεκινάω αυτήν τη συναρπαστική σχέση με τον οίκο Cartier. Είμαι από καιρό θαυμαστής της δημιουργικότητας και της καινοτομίας του maison. Ανυπομονώ πολύ για τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί στο μέλλον”, δήλωσε ο ηθοποιός.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.