Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Austin Butler θα υποδυθεί τον Elvis Presley!

Ο Austin Butler θα υποδυθεί τον Elvis Presley!

Austin Butler

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη βιογραφική ταινία με τον Elvis Presley, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Austin Butler.

 

Μία ταινία αφιερωμένη στον βασιλιά της rock έρχεται! Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros ανέλαβε να δημιουργήσει μία βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley. Ως πρωταγωνιστής επιλέχθηκε ο Austin Butler. Ο ίδιος, όπως πάρα πολλοί σχολίασαν, κατάφερε να μοιάζει απίστευτα με τον θρύλο της μουσικής. Την ταινία του Baz Luhrmann την αφηγείται ο Tom Hanks, ο οποίος υποδύεται τον συνταγματάρχη Tom Parker, manager του Elvis Presley. Η εξιστόρηση της ιστορίας του θα γίνει μέσα από τρεις ενότητες- φάσεις.

 

 

Ο Austin Butler δούλεψε τη φωνή και την προφορά και άλλαξε δραστικά, ώστε να τελειοποιήσει την εμβληματική φυσιογνωμία του αείμνηστου rock star. Το μεγαλύτερο challenge και ο μεγαλύτερος φόβος για τον ίδιο, δήλωσε ότι ήταν η φωνή. Για ένα χρόνο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα έκανε voice coaching. Πραγματοποίησε συστηματική μελέτη μέσα από ταινίες και video, για να μπορέσει να σταθεί επάξια απέναντι στον ρόλο. Νιώθει τεράστια ευθύνη απέναντι στον Elvis, τη σύζυγό του Priscilla και την κόρη τους Lisa Marie. Αλλά και σε όσους ανθρώπους στον κόσμο αγαπούν τον μουσικό. Η ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί στις 24 Ιουνίου 2022.

Αναμένουμε την κυκλοφορία της ταινίας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.