Home / Men  / Ο Angus Cloud είναι ο style star αυτού του fashion month

Ο Angus Cloud είναι ο style star αυτού του fashion month

Ο ηθοποιός του Euphoria, Angus Cloud, αποδείχθηκε ο καινούργιος style star σε αυτήν την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Όπως είναι γνωστό, η πρώτη σειρά των fashion shows γεμίζει με μερικούς από τους μεγαλύτερους stars. Οι καλλιτέχνες φορούν τα κομμάτια των οίκων, φωτογραφίζονται, βγάζουν stories και απογειώνουν το καινούργιο fashion show. Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood και φέτος είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη. Ο Fezco του Euphoria στο HBO Max, ο ηθοποιός Angus Cloud, έκανε το ντεμπούτο του στη fashion σκηνή. Γλυκός, χαμογελαστός και με τρομερό στυλ αποδείχθηκε ένας καινούργιος style star.

 

Δεν έχει ένα συνηθισμένο στυλ, του αρέσει πολύ να πειραματίζεται και έχει τον φρέσκο και υπέροχο αέρα της Gen Z. Από casual σε κομψό και από σε απλό σε πιο ιδιαίτερο, το styling του Agnus Cloud έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα. Η προσέγγισή του και οι ευφάνταστες εναλλαγές είναι τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Καθώς πρωταγωνιστεί στην πιο in σειρά της περιόδου και έχει χαρακτηριστεί style icon του μήνα, ήρθε η ώρα να τον ακολουθήσεις στο Instagram. Κράτα σημειώσεις, άρχισε να ανακαλύπτεις τη στιλιστική του προσέγγιση και άντλησε ιδέες για το δικό σου στυλ.

 

Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες εμφανίσεις του ηθοποιού Angus Cloud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.