Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Adriana Lima περιμένει το τρίτο της παιδί!

Η Adriana Lima περιμένει το τρίτο της παιδί!

Adriana Lima

Η Adriana Lima ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη με ένα τρυφερό και αστείο video στο Tik Tok.

 

Το μοντέλο από τη Βραζιλία, Adriana Lima, ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη, μέσα από ένα υπέροχο video στο Tik tok. Αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα και το έκανε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Μέσα από το video σύλλεξε στιγμές όπου ο σύντροφός της την τρομάζει μέσα στην καθημερινότητα. Στο τέλος, η ίδια παίρνει εκδίκηση και τον “τρομάζει”, δείχνοντας το θετικό test, ενώ εκείνος αντιδράει επικά. Πρόκειται γα τον γνωστό παραγωγό Andre Lemmers, με τον οποίο η Adriana συγκατοικεί εδώ και μερικούς μήνες.

@adrianalima

#firstiktok #baby #surprise

♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher – Jackie Wilson

 

Η Adriana Lima έχει ήδη δύο κόρες, από τον γάμο της με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα Marko Jaric, με τον οποίο χώρισε το 2016. Τη Valentina, που είναι 12 χρονών, και τη Sienna, που είναι 9. Μάλιστα, αυτήν τη χρονιά, το μοντέλο γιορτάζει όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό. Ο ερχομός του τρίτου της παιδιού συμπίπτει με τον εορτασμό 25 χρονών της στον χώρο του modeling. Με μία τεράστια καριέρα, εξακολουθεί να αποτελεί παράδειγμα και να προκαλεί θαυμασμό στον κόσμο της μόδας. Ωστόσο, για την ίδια το να είναι μητέρα είναι το καλύτερο που της έχει συμβεί. 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.