Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο σχεδιαστής Daniel Lee αφήνει τον οίκο Bottega Veneta

Ο σχεδιαστής Daniel Lee αφήνει τον οίκο Bottega Veneta

Breaking news! Σαν “βόμβα” έσκασε η αποχώρηση του Daniel Lee από τον οίκο Bottega Veneta.

 

Η θητεία του Daniel Lee στην Bottega Veneta έφτασε στο τέλος της. Τα “σοκαριστικά” νέα τάραξαν τον κόσμο της μόδας, καθώς έφτασαν σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες αφού ο σχεδιαστής παρουσίασε την τελευταία του συλλογή. Ο ίδιος έχει καταφέρει να ανεβάσει τον οίκο και να τον κάνει ακόμα πιο γνωστό για τα αξεσουάρ του, όπως την τσάντα The Pouch.

 

Ο Leo Rongone, Διευθύνων Σύμβουλος της Bottega Veneta, ευχαρίστησε τον Lee για την αφοσίωσή του στον οίκο τα τελευταία τρία χρόνια: “Προσέφερε στη Bottega Veneta μια νέα προοπτική και μια νέα αίσθηση νεωτερικότητας, ενώ παράλληλα σέβεται την 50χρονη κληρονομιά της μάρκας. Η αξιοσημείωτη ανάπτυξη της μάρκας τα τελευταία τρία χρόνια μαρτυρεί την επιτυχία της δημιουργικής του δουλειάς”.

 

 

Ο Lee είπε: “Ο χρόνος μου στη Bottega Veneta ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι ευγνώμων που δούλεψα με μια εξαιρετική και ταλαντούχα ομάδα και είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία του οράματός μας. Ευχαριστώ τον Francois-Henri Pinault για την υποστήριξή του και για την ευκαιρία να είμαι μέρος της ιστορίας του Bottega Veneta”.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.