Home / Cozyhome  / Ο νέος Sumo Sofa της Fatboy είναι απλά… iconic!

Ο νέος Sumo Sofa της Fatboy είναι απλά… iconic!

FATBOY Sumo Sofa
O Sumo Sofa της Fatboy μπορεί να μεταμορφώσει το σαλόνι σου στο πιο άνετο και cool hub. Κάνε τους δικούς σου πρωτότυπους συνδυασμούς!

 

Από την πρώτη ματιά φαίνεται ότι ανήκει στη σχεδιαστική οικογένεια της Fatboy. O λόγος για τον καναπέ Sumo, που ήρθε για να φέρει ultra stylish vibes στο σαλόνι, αλλά και σε κάθε άλλον χώρο σας.

 

Η σειρά Sumo Sofa συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που ζητάμε από τον καναπέ μας: άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ. Το iconic design του είναι εμπνευσμένο από μια συλλογή μαξιλαριών, τοποθετημένων μαζί, με τον πιο έξυπνο τρόπο.

 

Sumo sofa

 

Υψηλό design και βιωσιμότητα!

Αυτός ο άνετος, αρθρωτός καναπές θα αγαπηθεί τόσο από εσάς όσο και από τους επισκέπτες σας. Ο σχεδιασμός του είναι ο ορισμός της απόλυτης χαλάρωσης, ενώ σας επιτρέπει να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς, επιλέγοντας όσα κομμάτια του επιθυμείτε.

 

Επιπλέον, ο καναπές Sumo θέτει τις σωστές βάσεις για ένα μέλλον, που στηρίζεται στην κυκλική φιλοσοφία. Στηρίζεται στον βιώσιμο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα, που επεκτείνει τη διάρκεια “ζωής” του.

 

 

Όλα του τα μέρη μπορούν εύκολα να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν. Επίσης, οι πολλαπλοί συνδυασμοί του ακολουθούν τις ανάγκες ή τα νέα δεδομένα σας. Ο Sumo sofa της Fatboy έχει έναν σκοπό: να μεγαλώνει μαζί σας!

 

 

Αν πάλι στο πέρασμα του χρόνου, επιθυμείτε να αποχωριστείτε κάποιο από τα κομμάτια του, όλος ο καναπές μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, με κάθε μέρος του να είναι ανακυκλώσιμο.

 

Σε ολόκληρη τη σειρά Sumo Sofa έχει δοθεί προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, με την πιο υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ο δυνατός μεταλλικός σκελετός του σε συνδυασμό με τα μαλακά μαξιλάρια του από ανακυκλωμένο αφρό στο εσωτερικό τους, εξασφαλίζουν τη διατήρηση του σχήματός του για πολλά χρόνια.

 

Sumo sofa fatboy

 

Οι λεκέδες αφαιρούνται πανεύκολα με ένα υγρό πανί, ενώ το ύφασμα μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο. Αν, πάλι, με τον καιρό θελήσετε να επιλέξετε ένα άλλο χρώμα, πολύ απλά μπορείτε να αντικαταστήσετε τα καλύμματα.

 

Τέλος, η συλλογή μαξιλαριών Fatboy, που μπορούν να προστεθούν στον καναπέ Sumo, κάνει τις στιγμές στην αφράτη “αγκαλιά” του, ακόμα πιο απολαυστικές!

 

Κεντρική διάθεση Fatboy: Home Creations Apostolides

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath