Home / Fashion  / Οι μπαλαρίνες θα συνεχίσουν να είναι in style;

Οι μπαλαρίνες θα συνεχίσουν να είναι in style;

Οι μπαλαρίνες

Για ακόμα μία σεζόν, οι μπαλαρίνες θα είναι η μεγαλύτερη εμμονή κάθε shoe lover! Θα συνεχίσετε να τις φοράτε; Αν δεν έχετε υιοθετήσει το trend, πιστεύετε ήρθε η ώρα;

 

Από το προηγούμενο φθινόπωρο μέχρι και την άνοιξη, υπήρχε ένα παπούτσι που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μας. Οι μπαλαρίνες όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά έγιναν και ένα από τα hottest και viral trends. Ωστόσο, όταν η σεζόν τελειώνει έχουμε δει πολλές τάσεις να χάνουν την κυριαρχία όσο γρήγορα την απέκτησαν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αντικαταστάθηκαν από slippers και σανδάλια! Αυτό σήμαινε ότι ήταν το τέλος τους ή το φθινόπωρο θα τις φοράμε ακόμα περισσότερο; Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε εμμονή με το συγκεκριμένο παπούτσι και την επόμενη εποχή. Τα μεγάλα catwalks ήδη έχουν δώσει τις προτάσεις τους και ακολουθούν οι fashionistas!

 

Αυτήν τη στιγμή οι μπαλαρίνες βρίσκονται στο ίδιο vibe με τα sneakers! Αποτελούν την τέλεια επιλογή για τη μεταβατική περίοδο που πρόκειται να διανύσουμε. Ταιριάζουν με jeans, με φούστες, με βερμούδες, με φορέματα, με παντελόνια και με shorts. Φορέστε το δικό σας ζευγάρι για να δημιουργήσετε κομψά office ή date looks. Τα σχέδια είναι ήδη αμέτρητα και όπως φαίνεται το συγκεκριμένο παπούτσι ήρθε για να μείνει! Φυσικά αν δεν είναι του στυλ σας δε χρειάζεται να υιοθετήσετε ένα trend! Ωστόσο, σίγουρα αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρία! Παρακάτω θα βρείτε μερικά items που είναι σίγουρα in style!

Repetto

Veronica Beard

Οι μπαλαρίνες

Coach

Stuart Weitzman

Οι μπαλαρίνες

Repetto

Οι μπαλαρίνες

Tory Burch

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.