Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι μαγικές εμφανίσεις της έναρξης του Venice Film Festival!

Οι μαγικές εμφανίσεις της έναρξης του Venice Film Festival!

μαγικές εμφανίσεις

Το τέλος του Αυγούστου σηματοδοτεί την έναρξη του Venice Film Festival! Ποιες μαγικές εμφανίσεις παρουσιάστηκαν στην έναρξη;

Ένα από τα πιο όμορφα κινηματογραφικά festivals ξεκίνησε χθες! Το Venice Film Festival πραγματοποιείται σε μία από τις ομορφότερες πόλεις στη Βενετία και μας βάζει για τα καλά σε cinema mood! Μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της σεζόν θα κάνουν εκεί πρεμιέρα σε κριτικούς και εκλεκτούς καλεσμένους πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους στις υπόλοιπες οθόνες. Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε χθες και η πρώτη ταινία ήταν το Beetlejuice Beetlejuice! Η Jenna Ortega και η Winona Ryder έχουν γίνει το νέο αγαπημένο μας δίδυμο! Τις εντυπώσεις έκλεψε και η Taylor Russell, με μία εμφάνιση που θα συμπεριληφθεί στις αγαπημένες μας!

Η έναρξη του φεστιβάλ ήταν πολύ δυνατή κάτι που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για όσα θα ακολουθήσουν! Όσο αφορά στις ταινίες που θα προβληθούν, τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στην Angelina Jolie που θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας και στη Lady Gaga και Joaquin Phoenix που πρωταγωνιστούν στο sequel του Joker!

 
Ας δούμε τις μαγικές εμφανίσεις του φετινού Φεστιβάλ της Βενετίας!
Monica Bellucci

 

Taylor Russell

 

 

Jenna Ortega

 

Winona Ryder

 

Cate Blanchett

 

Chiara Francini

 

Zhang Ziyi

 

Amy Jackson

 

Izabel Goulart

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.