Home / Fashion  / Οι άγγελοι της Victoria’s Secret επιστρέφουν με μία αιθέρια καμπάνια

Οι άγγελοι της Victoria’s Secret επιστρέφουν με μία αιθέρια καμπάνια

Victoria's Secret
Στην καμπάνια συμμετέχουν τα supermodels Candice Swanepoel, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia και Behati Prinsloo, η οποία επιστρέφει και επίσημα ως άγγελος της Victoria’s Secret.

 

Οι άγγελοι της Victoria’s Secret επιστρέφουν, με τις Candice Swanepoel, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia και Behati Prinsloo να πρωταγωνιστούν στην καμπάνια για τη νέα συλλογή lingerie του brand. Μάλιστα, η νέα καμπάνια σηματοδοτεί και την επιστροφή της.Behati Prinsloo πίσω στο team του brand. Τα supermodels πόζαραν μπροστά από τον φακό του Angelo Pennetta με φόντο το Longleat House -ένα.ιστορικό, διατηρητέο αρχοντικό τέσσερα μίλια δυτικά του Warminster της Αγγλίας- φορώντας τη συλλογή Dreams.

 

 Victoria's Secret

 

Μαζί με την παρουσίαση της νέας καμπάνιας αποκαλύφθηκαν.τα επίσημα νέα για το επόμενο fashion show της Victoria’s Secret το φθινόπωρο,.στο οποίο έχει επιβεβαιωθεί ότι θα συμμετέχουν η.Candice Swanepoel, η Taylor Hill και η Mayowa Nicholas.

 

Η συλλογή Dreams επιδίωξε να συνδυάσει την ανάγκη για άνεση και αισθησιακή αισθητική. “Ακούμε τους πελάτες μας να αναζητούν καθημερινή άνεση και είμαστε ενθουσιασμένοι που τη φέρνουμε στη ολοκαίνουργια συλλογή.Dream Dream της Victoria’s Secret, προσφέροντας όμορφες προσωπικές στιγμές με ατελείωτη άνεση χάρη σε νέες τεχνολογίες”,.ανέφερε η Janie Schaffer, chief design και creative officer.

 

Behati Prinsloo

 

Η νέα καμπάνια του brand γιορτάζει την ομορφιά, μέσα από τον νοσταλγικό φακό.του Angelo Pennetta.Αυτή η καμπάνια γιορτάζει το να νιώθεις όμορφη και άνετη και για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να αισθάνεσαι άνετη με το δικό σου σώμα. Είναι συγκλονιστικά χαρούμενο και νοσταλγικό να ξαναβρίσκομαι στην.ομάδα τηςVictoria’s Secret και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτή την αιθέρια καμπάνια, που απαθανατίστηκε σε μια τόσο επική τοποθεσία”,.συμπλήρωσε η Behati Prinsloo σχετικά με την επιστροφή της στην Victoria’s Secret.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada