Home / Good Life  / Νespresso και Pierre Hermé σε μια εορταστική συλλογή

Νespresso και Pierre Hermé σε μια εορταστική συλλογή

Ο Pierre Hermé και οι Master Roasters της Nespresso ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ.

Όταν η Nespresso συνάντησε τον Pierre Hermé, ξεκίνησε μια ιστορία πάθους και γεύσης. Η νέα συλλογή που προέκυψε από τη μοναδική αυτή συνεργασία, συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία της ζαχαροπλαστικής και την τέχνη του καφέ.

 

Η ιδιαίτερη αυτή συλλογή γιορτάζει την απολαυστική εορταστική περίοδο με τον καλύτερο και πιο… αρωματικό τρόπο! Ο Pierre Hermé και οι Master Roasters της Nespresso ενώθηκαν και δημιούργησαν μια συλλογή από εξαιρετικούς καφέδες, τόσο τολμηρούς όσο και νόστιμους. Μια εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ, που συμπληρώνεται από ντελικάτες λιχουδιές. Όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια στιγμή κοινής απόλαυσης!

 

 

O βραβευμένος pastry chef & chocolatier συνυπογράφει την premium συλλογή καφέδων και αξεσουάρ. Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία espresso, από έναν πιο ήπιο φρουτώδη espresso, μέχρι έναν ristretto ναπολιτάνικου στυλ, με ή χωρίς γάλα.

 

Ο Infiniment Fruité είναι ένας από τους δικούς μας αγαπημένους. Εμπνέεται από την ευχάριστη γεύση των φρέσκων σμέουρων , αλλά και τη φινέτσα και την καλλιτεχνία του maître pâtissier. Οι ειδικοί της Nespresso δημιούργησαν ένα αρωματικό πάντρεμα μεταξύ κόκκων Arabica με νότες δημητριακών της Νότιας Αμερικής και της σαγηνευτικής γεύσης σμέουρου. Ανεβάστε τον πήχη προσθέτοντας λίγο γάλα και φέρνοντας μια απαλή κρεμώδη υφή σε αυτή τη γιορτινή απολαυστική κούπα καφέ.

 

 

 

Λατρεύουμε εξίσου τον Infiniment Gourmand. Η κομψότητα της γεύσης καβουρδισμένου φουντουκιού, με τις γλυκές νότες από μπισκότο αμυγδάλου και ντελικάτη βανίλια, βρίσκει δημιουργική έκφραση. Η Nespresso συγκέντρωσε τους κόκκους Arabica της Νότιας Αμερικής συνδυάζοντάς τους με νότες δημητριακών, δίνονταςστο χαρμάνι ένα μοναδικό ψήσιμο. Σε αυτόν τον απαλό καφέ, η υπέροχη γεύση φουντουκιού έρχεται να δημιουργήσει έναν συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων, που θυμίζουν τις καλύτερες δημιουργίες του pastry chef. Προσθέστε λίγο γάλα και απολαύστε αυτήν την υπέροχα κρεμώδη κούπα καφέ.​

 

 

 

Γλυκές απολαύσεις!

Οι εκπλήξεις της μοναδικής αυτής συνεργασίας δε σταματούν εδώ. Οι σοκολάτες Infiniment Exquis είναι ακόμα ένα από τα “θαύματα” της  απολαυστικής συνάντησης μεταξύ της Nespresso και του Pierre Hermé. Ο διάσημος αρχιτέκτονας της γεύσης φέρνει την επανάσταση στο savoir-faire της Nespresso, μέσα από μια γλυκιά απόλαυση σοκολάτας υγείας και την ουσία της πικάντικης πιπεριάς μούρων Timur, προσθέτοντας νότες εσπεριδοειδών και λουλουδιών. Φτιαγμένα με μερικά από τα καλύτερα συστατικά, τα μούρα Timur προέρχονται από μια μακρινή περιοχή του Νεπάλ και συλλέγονται κυρίως από ντόπιες γυναίκες, υποστηρίζοντας τα προς το ζην της κοινότητάς τους. Η συσκευασία περιέχει περιέχει 40 τετράγωνα κομμάτια μαύρης σοκολάτας με άρωμα timur berry

 

Μετράμε αντίστροφα!

Φέτος, κάθε στιγμή της αντίστροφης μέτρησης των Χριστουγέννων είναι γεμάτη απόλαυση και εκπλήξεις.με το advent calendar της Nespresso για το 2022. Πίσω από κάθε θήκη υπάρχει ένας διαφορετικός καφές, συμπεριλαμβανομένων τριών που συνδημιουργήθηκαν με τον διάσημο αρχιτέκτονα της γεύσης Pierre Hermé, καθώς και μια έξτρα έκπληξη για την 24η ημέρα. Μέσα σε ένα καλαίσθητο κουτί, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί, το advent calendar είναι γεμάτο με πρωτότυπους καφέδες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα για cozy στιγμές στο σπίτι,.παρέα με αγαπημένους φίλους, μοναδικά αρώματα καφέ και γλυκές απολαύσεις. Η Nespresso μάς έβαλε ήδη σε γιορτινό κλίμα!

 

www.nespresso.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath