Home / Beauty  / Μπορούν τα άβαφα νύχια να είναι ωραία;

Μπορούν τα άβαφα νύχια να είναι ωραία;

άβαφα

Χρειάζεται ή επιθυμείτε να αφήσετε για λίγο τα νύχια σας άβαφα; Δείτε πώς θα τα κάνετε να δείχνουν ωραία, ακόμα και τότε!

 

Πάντα ένα χρώμα ή ένα σχέδιο θα αναδεικνύει τέλεια τα νύχια μας. Ωστόσο υπάρχουν περίοδοι που τα νύχια μας είτε θα είναι πολύ αδύναμα- και θα πρέπει να τα αφήσουμε χωρίς κάποιο nail look- είτε δεν θα έχουμε πολύ όρεξη να τα φτιάξουμε. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να έχουμε και πάλι όμορφα και περιποιημένα νύχια. Το λεγόμενο dry gloss manicure είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τελευταία και εμείς σίγουρα σας το προτείνουμε!

Πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε το συγκεκριμένο trend; Τα dry gloss άβαφα νύχια αποκαλύπτουν τη φυσική και ροδαλή όψη των νυχιών, η οποία προκύπτει από τη φυσική λάμψη της περιποίησης. Με λίγα βήματα θα το καταφέρετε και στο σπίτι! Ξεκινήστε με μία γυάλινη λίμα! Τρίψτε καλά την επιφάνεια και τις άκρες και δώστε το κατάλληλο σχήμα. Αφού τελειώσετε θα δώσετε μία λεία υφή στα νύχια σας, χάρη στη λίμα.

 

Έπειτα πλύνετε τα νύχια σας με σαπούνι και νερό και τελειοποιήστε, αν χρειαστεί, με ένα buffer. Aυτό που θα απογειώσει την υπέροχη φυσική όψη τους, μετά την περιποίηση, είναι ένα έλαιο. Διαλέξτε ένα της επιλογής σας και εφαρμόστε μία σταγόνα σε κάθε νύχι και δείτε πόσο φυσικά τέλεια θα λάμψουν!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.