Home / Family  / Κυκλοφόρησε η πρώτη Gucci Pet Collection!

Κυκλοφόρησε η πρώτη Gucci Pet Collection!

Gucci Pet
Ο ιταλικός οίκος Gucci παρουσίασε την πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογή, με αξεσουάρ, ρούχα και έπιπλα, αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους!

 

Η Gucci, φέτος, δημιούργησε για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη κολεξιόν, αποκλειστικά αφιερωμένη στα κατοικίδια. Ο ιταλικός οίκος δε σταματάει να βρίσκει ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους, για να  δώσει νέα ζωή στα εμβληματικά του σχέδια. Ο creative director του οίκου, Alessandro Michele, παρουσίασε μία ευρεία ποικιλία αντικειμένων, αφιερωμένα στους τετράπουδους φίλους μας. Σκύλοι και γάτες απαθανατίστηκαν από τον φακό του Max Siedentopf, μέσα σε μία πολύχρωμη καμπάνια.

 

Gucci Pet

 

Όπως όλες οι συλλογές του οίκου, έτσι και η Gucci Pet Collection αποτίει φόρο τιμής στο όραμα της Gucci περί ατομικότητας.

Η μοναδική προσωπικότητα κάθε κατοικίδιου έρχεται στο προσκήνιο, με χρωματιστά φόντα σε τολμηρές αποχρώσεις. Από το styling, μέχρι και τα outfits, η νέα συλλογή έρχεται να ενισχύσει τη μοναδικότητα κάθε κατοικίδιου. Μέσα από κομμάτια υψηλής ποιότητας, η Gucci Pet Collection δημιουργεί μία luxurious αύρα για τα τετράποδα μέλη της οικογένειας. 

 

Gucci Pet

 

Οι εκπλήξεις και οι απολαύσεις που προσδιορίζουν τις συλλογές της Gucci Lifestyle συνεχίζονται με την Gucci Pet. Η νέα συλλογή έρχεται να δώσει μία μαγική αύρα στην καθημερινότητα. Τα κομμάτια, τοποθετημένα μέσα σε μία πολύχρωμη retro καμπάνια, επιτρέπουν στην προσωπικότητα κάθε κατοικίδιου να λάμψει.

 

Gucci Pet

 

Εκτός από τα μοναδικά αξεσουάρ και ρούχα, με το εμβληματικό μονόγραμμα του οίκου, η Gucci Pet Collection περιλαμβάνει είδη και χρήσιμα εργαλεία για τα κατοικίδια. Ιδιαίτερα μπολ φαγητού, χαλάκια σίτισης και τέσσερα κρεβατάκια είναι αυτά που κάνουν την έκπληξη στη νέα συλλογή. Μάλιστα, η Gucci Pet Collection προνόησε και για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, δημιουργώντας μοναδικά τσαντάκια, που έρχονται να αντικαταστήσουν τις σακούλες απορριμμάτων!

 

 

Μάλιστα, η Gucci, συνεχίζοντας τις δράσεις της στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης, δημιούργησε τη νέα κολεξιόν από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, βαμβάκι και από το ύφασμα Demetra, ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και τα ζώα. Δείτε την πολύχρωμη καμπάνια της Gucci Pet εδώ!

 

All photos: ©MaxSiedentopf/Gucci

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada