Home / Good Life  / Art & Culture  / Καλοκαίρι με rock, slowcore και RnB ρυθμούς

Καλοκαίρι με rock, slowcore και RnB ρυθμούς

συναυλίες
Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο με συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα μας παρασύρουν στον ρυθμό τους. Δες ποιες δεν πρέπει να χάσεις!

 

Scorpions, Alice Cooper, Cigarretes After Sex, Evanescene, Tyga και Dj Tiesto, είναι μερικοί από τους πετυχημένους καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν σε ελληνικές σκηνές, φέτος το καλοκαίρι. Θρυλικά rock συγκροτήματα και RnB καλλιτέχνες έρχονται, για να μας κάνουν να ζήσουμε αξέχαστες βραδιές. 

 

Scorpions με special guest Alice Cooper

Η γερμανική μπάντα από το Αννόβερο επέστρεψε δυναμικά με το καινούργιο της άλμπουμ Rock Believer”. Οι Scorpions έχουν ήδη ξεκινήσει την περιοδεία τους από το Las Vegas και η επικείμενη εμφάνισή τους στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ). Μάλιστα, η συναυλία αυτή θα έχει και έναν καλεσμένο έκπληξη. Ο Alice Cooper, o θρυλικός τραγουδιστής της rock μουσικής και γνωστός για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του, θα τραγουδήσει μεγάλες του επιτυχίες. Poison, Bed of Nails, House of Fire και Feed My Feankenstein, είναι μερικά από τα εμβληματικά τραγούδια που θα πλαισιώσουν τη συναυλία. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

 

Evanescence

Οι Evanescence, το συγκρότημα της σαγηνευτικής Amy Lee, έρχεται στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου. Στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, θα απολαύσουμε ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής. Με επιτυχίες, όπως My Immortal, Bring me to Life, Going Under και Everybody’s Fool, οι Evanescence έχουν κατορθώσει να διαγράψουν μία σημαντική καριέρα επί δύο δεκαετίες. Εξαιτίας τους, η gothic rock και το nu metal έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό. Αυτήν την άνοιξη, κυκλοφόρησαν το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ τους, με τίτλο The Bitter Truth”. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

Cigarettes After Sex

Οι αγαπημένοι Cigarettes After Sex έρχονται για δύο εμφανίσεις, στις 6 και 7 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη. Η ambient pop collectiva δημιουργήθηκε το 2008, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Με τα τραγούδια τους, καταφέρνουν να δημιουργήσουν δυνατά συναισθήματα, ταξιδεύοντάς μας σε έναν κόσμο γεμάτο ατμοσφαιρικό ρομαντισμό. Στη μουσική τους παντρεύουν στοιχεία της shoegaze, slowcore και indie rock. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 
Primer Music Festival, Tyga and DJ Tiesto

Ένα καταπληκτικό διήμερo, γεμάτο RnB ρυθμούς, έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού της Αθήνας. Την Παρασκευή τη σκηνή θα καταλάβει ο επιτυχημένος σταρ της rnb, Tyga, ενώ θα τον πλαισιώνουν και οι Sin Boy και Rina. Το Σάββατο θα εμφανιστεί ο Tiesto, ένας από τους πιο επιτυχημένους Djs παγκοσμίως. Ο Ολλανδός σταρ θα παρουσιάσει στη σκηνή του Primer 2022 το εντυπωσιακό, state of the art, οπτικοακουστικό έργο του και θα κάνει το κοινό να παραληρήσει. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada