Home / Lifestyle  / Celebrities  / Και η Valentino Beauty επιλέγει τη Florence Pugh!

Και η Valentino Beauty επιλέγει τη Florence Pugh!

Valentino Beauty

Μετά τη fashion καμπάνια της Florence Pugh για τον γνωστό οίκο, ανακοινώθηκε ότι η ίδια θα είναι το νέο πρόσωπο και της Valentino Beauty.

 

Η Valentino Beauty όρισε ως νέο πρόσωπό της την ηθοποιό Florence Pugh. Μετά τον ρόλο της ως Valentino μούσα στον κόσμο της μόδας έρχεται για να δώσει τη δική της πινελιά και σε αυτόν της ομορφιάς. Είναι δροσερή, δημιουργική και γεμάτη χρώματα. Η καριέρα της αποτελεί παράδειγμα της ικανότητάς της να μεταμορφώνεται μέσω της ομορφιάς και γι αυτό αποτελεί τέλεια προσθήκη για τον οίκο. Υπέρμαχος του φεμινισμού και της διαφορετικότητας, τονίζοντας τη σημασία του σεβασμού σε όλους!

 

 

Σε συνεργασία με τη Valentino Beauty θα γιορτάσει τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει καθέναν από εμάς. Αποπνέει μία θετική και λαμπερή ενέργεια και μας καλεί να κάνουμε το ίδιο. Μαζί θα γράψουν ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της ομορφιάς, με τη Florence Pugh να αποτελεί την ιδανική και δημιουργική αδερφή ψυχή που αναζητάει ο οίκος.

 

 

Το πρωταγωνιστικό προϊόν της Valentino. Beauty που εμφανίζεται να φοράει η ηθοποιός στην καμπάνια είναι το matte κραγιόν Liquidrsosso. Η πρώτη της καμπάνια είναι πραγματικά εντυπωσιακή και αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα δημιουργήσει μαζί με τον γνωστό οίκο. Η πρώτη της καμπάνια είναι πραγματικά εντυπωσιακή και αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα δημιουργήσει μαζί με τον γνωστό οίκο. 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.