Home / Beauty  / Τα 5 μυστικά ομορφιάς της Florence Pugh

Τα 5 μυστικά ομορφιάς της Florence Pugh

μυστικά ομορφιάς

Η Florence Pugh μάς δίνει τα 5 μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα! Ανακαλύψτε τα!

 

 

Η Florence Pugh είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Hollywood. Οι breakthrough ρόλοι της ήρθαν το 2019 με τις ταινίες Little Women και Midsommar. Φέτος την απολαύσαμε στην ταινία Don’t Worry Darling και σύντομα κάνει πρεμιέρα η πρώτη της ταινία για το Netflix. Μαζί με τις υπέροχες ερμηνείες της έρχονται και οι φανταστικές red carpet εμφανίσεις. Ωστόσο, η ίδια δε δημοσιεύει μόνο τα υπέροχα και glam outfits. Μοιράζεται και φωτογραφίες που αφορούν την κατάσταση της επιδερμίδας της και τη skincare ρουτίνα της. Συνεπώς, συγκεντρώσαμε τα 5 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η ταλαντούχα ηθοποιός!

 

 

Σημαντική προτεραιότητά της είναι η ακμή. Η ίδια έχει ομολογήσει ότι αρκετές φορές θα εμφανιστεί σπυράκι στο πρόσωπό της. Χρησιμοποιεί pimple patches και products με σαλικυλικό οξύ για βαθύ καθαρισμό. Στόχος της είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα γι αυτό και στοχεύει στην ενίσχυση του δέρματος από τα θεμέλια. Πριν χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης εφαρμόζει ένα Oxygen Booster. Ένας παχύρρευστος ορός φτιαγμένος από φυσικά μέταλλα για πλήρη αναζωογόνηση.

 

 

Δε ξεχνάει ποτέ το αντηλιακό της! Απαραίτητο ρόλο διαδραματίζει και το foundation που θα χρησιμοποίησει. Για την ίδια, η καλύτερη επιλογή είναι μία ελαφριά πούδρα που δε θα φράξει τους πόρους και δε θα κάνει το δέρμα λιπαρό. Τέλος, για τη φροντίδα των χειλιών της επιλέγει πιστά lip balm!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.