Home / Good Life  / Κέτσαπ με βασιλική σφραγίδα!

Κέτσαπ με βασιλική σφραγίδα!

H βασίλισσα Ελισάβετ λανσάρει τη δική της κέτσαπ και οι απανταχού καλοφαγάδες ανυπομονούν να τη δοκιμάσουν!

 

Είναι γνωστό ότι η βασιλική οικογένεια διατηρεί το δικό της site με μοναδικές γευστικές επιλογές. Πριν λίγο καιρό, η βασίλισσα Ελισάβετ λάνσαρε gin με την προσωπική της σφραγίδα. Τώρα, ετοιμάζει ακόμη μία γαστρονομική έκπληξη, τη δική της κέτσαπ!

 

Στα 95 της λανσάρει την προσωπική της κέτσαπ, “The Queen’s Tomato Sauce”, η οποία είναι ιδανική για κάθε γέυμα της ημέρας και κοστίζει μόλις £6.99.

 

Royal ketchup info

Η κέτσαπ είναι φτιαγμένη από αγνά υλικά του κήπου, που διατηρούν στο εξοχικό σπίτι της βασιλικής οικογένειας στην ενορία του Sandringham.

Στη συγκεκριμένη κατοικία η βασίλισσα διαμένει κάθε χρόνο για ένα μεγάλο διάστημα. Το διάστημα αυτό ξεκινά από τις 6 Φεβρουαρίου, τη μέρα που η ίδια ανέβηκε στη βασιλεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί έμενε με τον Πρίγκηπα Φίλιππο -πριν τον χαμό του- στην αρχή της πανδημίας.

Η βασιλική κέτσαπ περιέχει χυμό ντομάτας, μήλου και μπαχαρικά, ενώ το μπουκάλι της φέρει την υπογραφή Royal Estate.

 

 

 

Πάνω στο μπουκάλι αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη κέτσαπ είναι αγαπημένη συνταγή της βασιλικής οικογένειας και μπορεί να δώσει νοστιμιά σε κάθε πιάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το παλάτι, η Βασίλισσα λατρεύει το κλασικό fish and chips. Μάλιστα, το συνοδεύει με τη συγκεκριμένη σάλτσα ντομάτας!

 

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να φάτε σαν βασιλιάδες, μπορείτε σύντομα να αναζητήσετε την ξεχωριστή αυτή κέτσαπ εδώ.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath