Home / Beauty  / Το hairstyling γίνεται παιχνίδι με το Airwrap της Dyson

Το hairstyling γίνεται παιχνίδι με το Airwrap της Dyson

Ένα πρωτοποριακό εργαλείο χτενίσματος με όνομα Airwrap έρχεται από το φημισμένο brand Dyson.

Το απόλυτο must have για τους λάτρεις του hairstyling έρχεται τώρα και στην Ελλάδα. Η Dyson λανσάρει το πρωτοποριακό Airwrap, ένα εργαλείο χτενίσματος που λειτουργεί με βάση τον αέρα. Σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών, όσο είναι ακόμα νωπά, χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα. Το εντυπωσιακό multistyler σέβεται πάνω από όλα τη φιλοσοφία της Dyson για προστασία και ανάπτυξη της τρίχας.

Αυτό που κάνει το Airwrap να διαφέρει και να προσφέρει τη μέγιστη ποιότητα στα μαλλιά σας είναι ότι αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda. Ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο. Χαρίζει επαγγελματικές μπούκλες και κυματισμούς με όγκο, χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια και άβολες κινήσεις τυλίγματος.

Το μικρό, αλλά ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα και προστατεύουν από τη θερμότητα, ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Το Airwrap της Dyson έρχεται σε μία πολυτελή δερμάτινη θήκη συνοδευόμενο από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ. Κύλινδροι 30mm και 40mm, μαλακή, σκληρή και στρογγυλή βούρτσα και ένας στεγνωτήρας.

Ανακαλύψτε το καινοτόμο hair product εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.