Home / Fashion  / Η Lisa των Blackpink σχεδιάζει για τη Bvlgari

Η Lisa των Blackpink σχεδιάζει για τη Bvlgari

Η Lisa του γνωστού συγκροτήματος Blackpink, ως brand ambassador της Bvlgari, σχεδίασε ένα ρολόι limited edition.

 

To brand Bvlgari ένωσε τις δυνάμεις της με μία από τις πρέσβειρες της επωνυμίας της. Η τραγουδίστρια Lisa, μέλος του πολύ πετυχημένου κορεάτικου συγκροτήματος Blackpink, σχεδίασε για πρώτη φορά για τη high jewelry εταιρεία. Δημιούργησε ένα limited edition ρολόι, εμπνευσμένο από το αγαπημένο της λουλούδι. Πρόκειται για μία δική της εκδοχή του ρολογιού BVLGARI BVLGARI. Το εμβληματικό ρολόι διατήρησε τα γράμματα BVLGARI της υπογραφής του σφραγισμένα στη χρυσή στεφάνη του.

 

 

Επιλέγοντας ένα δίχρωμο καντράν με sunray φινίρισμα και 12 διαμαντένιους δείκτες της ώρας, η Lisa ενημέρωσε το αρχικό σχέδιο. Το στέμμα έρχεται με φυσικό ρουβελίτη κομμένο σε cabochon και το σχέδιο του ρολογιού ολοκληρώνεται με ένα σατέν βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι. Η θήκη του κομματιού γιορτάζει περαιτέρω τη συνεργασία με μία εικονογράφηση του λουλουδιού edelweiss. Το συγκεκριμένο λουλούδι ανθίζει και στο Swiss Alpine, στην τοποθεσία που βρίσκεται το BVLGARI Manufacture. Στο κέντρο του λουλουδιού σχεδιάστηκε και το αρχικό της Lisa.

 

Η Lisa

Ο οίκος των πολυτελών κοσμημάτων δημιούργησε, επίσης, ενόψει της συνεργασίας ένα ιδιαίτερο χρώμα καντράν. Ανέμειξε πράσινο, μπλε και μοβ και προέκυψε ένα μαγικό αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε και η τραγουδίστρια αυτό το ρολόι είναι το προϊόν μίας τέλειας συνεργασίας!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.