Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Viola Davis στο prequel των Hunger Games!

Η Viola Davis στο prequel των Hunger Games!

Viola Davis

Η ηθοποιός Viola Davis είναι η τελευταία προσθήκη στο cast της prequel ταινίας The Ballad of Songbirds and snakes. 

 

Για τον ρόλο της Head Gamemaker Volumnia Gaul στο prequel των Hunger Games επιλέχθηκε η oscar winner ηθοποιός Viola Davis. Η επερχόμενη ταινία από τον επιστρέφοντα σκηνοθέτη των Hunger Games, Francis Lawrence, είναι η τελευταία σε αυτό το πετυχημένο franchise. Συνεχίζεται με τον Coriolanus Snow (Blyth) σε ηλικία 18 ετών. Χρόνια πριν γίνει ο τυραννικός Πρόεδρος της Pane. Σε ένα σημείο που είναι η τελευταία ελπίδα για το ξεθώριασμα της καταγωγής του. Μια κάποτε περήφανη οικογένεια που έχει πέσει από τη χάρη σε μια θέση στο Πολεμικό Καπιτώλιο. Καθώς πλησιάζουν γρήγορα οι 10οι ετήσιοι Αγώνες Πείνας, ο νεαρός Σνόου ταράζεται όταν του ανατίθεται η μέντορας Lucy Gray Baird (Zegler). Το κορίτσι από την φτωχή Περιφέρεια 12.

“Από την αρχή, η Viola ήταν το όνειρό μας για τον Dr. Gaul λόγω της ευφυΐας και των συναισθημάτων που φέρνει σε κάθε ρόλο. Ένας λαμπρός και εκκεντρικός στρατηγός, η Gaul παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του νεαρού Κοριολάνου Σνόου στον άνθρωπο που θα γίνει. Είμαστε απίστευτα τυχεροί που έχουμε μία ηθοποιό με το εξαιρετικό εύρος και την παρουσία της Viola, να παίζει αυτόν τον καθοριστικό ρόλο”. Δήλωσε η εταιρεία παραγωγής.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.