Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Hunter Schafer στον κόσμο των Hunger Games!

Η Hunter Schafer στον κόσμο των Hunger Games!

Hunter Schafer

Η πρωταγωνίστρια του Euphoria, Hunter Schafer, εντάχτηκε στο cast του prequel των Hunger Games, της ταινίας The Ballad of Songbirds and Snakes. Δείτε ποιον ρόλο θα αναλάβει! 

 

Μετά το πρώτο teaser για την prequel ταινία του Hunger Games, The Ballad of Songbirds and Snakes, έχουμε μία ακόμα ανακοίνωση που αφορά το cast. Η Hunter Schafer, πρωταγωνίστρια του Euphoria, θα συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη ταινία! Σύμφωνα με το Hollywood Reporter θα υποδυθεί την Tigris Snow, την ξαδέρφη και έμπιστη του Coriolanus ( Tom Blyth). Η ίδια τον συμβουλεύει στα πάντα που αφορούν τον ρόλο του ως μέντορα και την ηθική του πυξίδα.

 

 

Η Hunter Schafer θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Rachel Zagler, η οποία θα υποδυθεί τη Lucy Gray. Σύμφωνα με την πλοκή, η ταινία ακολουθεί την ιστορία και την αντιπαράθεση των Coriolanus και Lucy Gray. Στους δέκατους Αγώνες Πείνας η μάχη τους θα αποδείξει ποιος είναι, τελικά, τραγουδιστής και ποιος φίδι. Η ταινία Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους σε όλον τον κόσμο στις 17 Νοεμβρίου 2023. Αναμένουμε για το πρώτο official trailer, καθώς και για περισσότερες επίσημες ανακοινώσεις που αφορούν το cast.

 

Πώς σας φαίνεται η προσθήκη της ηθοποιού; Από εμάς είναι ναι!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.