Home / Good Life  / Η Vegan Fiesta Hellas στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Vegan Fiesta Hellas στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η μη κερδοσκοπική εκδήλωση Vegan Fiesta Hellas έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη.

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου από τις  10:00 έως και τις  21:00, η μη κερδοσκοπική εκδήλωση Vegan Fiesta Hellas καταφτάνει για πρώτη φορά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με δωρεάν και ελεύθερη είσοδο για όλο το κοινό.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κοινωνικού και οικονομικού στρώματος. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον vegan τρόπο ζωής και θα ήθελαν συμβουλές και υποστήριξη,.μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον. Ευπρόσδεκτοι είναι και επισκέπτες, που απλά αναρωτιούνται για το τι τρώνε οι vegan.

 

Σκοπός της Vegan Fiesta Hellas είναι να απαντήσει σε ερωτήματα και ανησυχίες, που υπάρχουν σχετικά με τον βιγκανισμό, προβάλλοντας τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην υγεία μας το περιβάλλον,.αλλά και την προστασία των ζώων. Μέσα από ενημερωτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα θα αποδείξει ότι η vegan διατροφή είναι κατάλληλη για όλους και διαθέτει άπειρες νόστιμες, υγιεινές και οικονομικές επιλογές.

 

Όσα θα βρείτε στην εκδήλωση

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν εναλλακτικά κρέατος, φυτικά γάλατα και ροφήματα. Οι επισκέπτες θα μάθουν πώς να αντικαταστήσουν το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά σε αγαπημένες τους συνταγές.(πίτσα, μουσακά, σουβλάκι, πίτα γύρο, στιφάδο κτλ.), ώστε να συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν με την ίδια ή και καλύτερη γεύση.και χωρίς χοληστερόλη ή άλλες βλαβερές ουσίες, που έχουν τα ζωικά παράγωγα για τον οργανισμό μας.

 

 

Ακόμα, θα υπάρχουν αφρόλουτρα, σαμπουάν, καλλυντικά, βερνίκια νυχιών, βαφές μαλλιών, αρώματα, κρέμες και άλλα προϊόντα περιποίησης,.που είναι οικολογικά, δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα βίγκαν και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Θα υπάρχουν, επίσης, ρούχα χωρίς γούνα, δέρμα ή μαλλί, είδη καθαρισμού για το σπίτι και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινή ζωή.

 

 

Σε ειδικό χώρο θα πραγματοποιούνται ομιλίες για τον βιγκανισμό και την υγεία, σεμινάρια μαγειρικής, μαθήματα γιόγκα και πολλά άλλα δρώμενα, όλα με ελεύθερη συμμετοχή.

 

 

Η διοργάνωση της Vegan Fiesta Hellas γίνεται από τον σύλλογο ΣίβαΟΜ, έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό με μεγάλη εμπειρία σε παρόμοιες φιλοζωικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Σκοπός και όραμα του ΣίβαΟΜ είναι η Κάρμα Γιόγκα, η ανιδιοτελής προσφορά και υπηρεσία στον άνθρωπο και τα ζώα.

 

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τον βιγκανισμό στο veganfiesta.gr, στο Facebook   και στο Instagram.

 

Ραντεβού στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, από τις 10:00 π.μ έως και τις 21:00 μ.μ!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath