Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η SZA είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs

Η SZA είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs

SZA

Μετά την καμπάνια με τα Skims, ήρθε η στιγμή για την πρώτη fashion καμπάνια της SZA. Είναι πρωταγωνίστρια της νέας συλλογής του Marc Jacobs. Είναι πρωταγωνίστρια της νέας συλλογής του Marc Jacobs.

 

Ήρθε η στιγμή της SZA να μπει επίσημα στον κόσμο του high fashion. Όπως ανακοίνωσε ο οίκος, η πετυχημένη τραγουδίστρια είναι το νέο πρόσωπο της Marc Jacobs Fall 2023 καμπάνιας. Ο φωτογράφος Alasdair McLellan και η στυλίστρια Alastair McKimm επιμελήθηκαν την καμπάνια και μετέτρεψαν την τραγουδίστρια σε μούσα του σχεδιαστή Marc Jacobs. Ποζάρει σε ένα floral φόντο, κρατώντας την εμπνευσμένη από φωτογραφική μηχανή τσάντα, η οποία φτάνει σε αποχρώσεις όπως το Pool μπλε και το ζεστό Sun.

 

 

Στην καμπάνια εμφανίζεται και η signature The tote bag σε μία juicy απόχρωση του μανταρινιού, η οποία συνδυάστηκε με ένα monogram- covered πουκάμισο. Για την ανάδειξη της λευκής τσάντας The Duffle η. SZA εμφανίζεται με ένα 90s outfit, με jeans, denim jacket και λευκό tank top.

 

 

Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας του τελευταίου album της τραγουδίστριας, ο Marc Jacobs έκανε μία πολύ έξυπνη επιλογή. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος. Και η Kim Kardashian επέλεξε την καλλιτέχνη για την τελευταία Skims καμπάνια. Και η Kim Kardashian επέλεξε την καλλιτέχνη για την τελευταία Skims καμπάνια.

SZA

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.