Home / Beauty  / Η Sydney Sweeney είναι το νέο πρόσωπο της Armani Beauty

Η Sydney Sweeney είναι το νέο πρόσωπο της Armani Beauty

Η Sydney

Η νέα χρονιά μπήκε πολύ καλά για την ηθοποιό Sydney Sweeney. Ο οίκος Armani Beauty την όρισε ως το νέο του πρόσωπο με μία εντυπωσιακή καμπάνια.

 

Η Sydney Sweeney ξεκίνησε την καινούργια χρονιά κάνοντας ένα όνειρο πραγματικότητα. Οι πρώτες μέρες του 2023 τη βρήκαν ως το νέο πρόσωπο της Armani Beauty. Η νέα και ταλαντούχα ηθοποιός έχει μαγνητίσει τα βλέμματα μέσα από τις ερμηνείες της στις σειρές Euphoria και The White Lotus. Ο luxury οίκος ομορφιάς ανακοίνωσε ότι η Sydney θα πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος My Way που θα κυκλοφορήσει αργότερα τον Ιανουάριο.

 

 

“Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη και περήφανη που εκπροσωπώ την Armani Beauty. Αυτή η μάρκα εκτιμά την εσωτερική ομορφιά! Παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας για να αναδείξει τον πιο αυθεντικό εαυτό του καθενός. Το My Way είναι ένα φρέσκο άρωμα που ενσωματώνει τέλεια τόσα πολλά από τον εαυτό μου, τα οποία θέλω να μοιραστώ με άλλους”, δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

Η Sydney Sweeney είναι λάτρης της βανίλιας, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο του αρώματος. Το My Way περιλαμβάνει, επίσης, και μπλε ίριδα, άνθη πορτοκαλιάς, τουμπερόζα, γιασεμί και νότες κέδρου. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου στο official site. Σύντομα, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνιες που αφορούν το μακιγιάζ της Armani Beauty.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.