Home / Men  / Η Samsung εισέρχεται στον κόσμο των Pokémon

Η Samsung εισέρχεται στον κόσμο των Pokémon

Pokémon
Η Samsung εισέρχεται στον κόσμο των anime και μάς αποκαλύπτει την Pokémon Accessory Collections!

 

Η Samsung, μετά τη συνεργασία της με τον οίκο μόδας Maison Margiela,.για την ανανέωση του Samsung Galaxy Z Flip4, μάς εκπλήσσει για ακόμα μία φορά! Το tech brand αποφάσισε να “ξεφύγει” από καθιερωμένες συνεργασίες, με σκοπό να εισέλθει στον κόσμο των anime! Έτσι, αποκαλύπτει μία ιδιαίτερη συνεργασία,.την Pokémon Accessory Collections. Η Samsung, εμπνευσμένη από την περιοχή του Kanto,.καθώς και από τα ίδια τα Pokémon, δημιούργησε μία νέα συλλογή βασισμένη στους αγαπημένους χαρακτήρες του iconic anime. Στη νέα συλλογή, την παράσταση έρχεται να κλέψει η εμβληματική Poké Ball σήμα κατατεθέν του anime.

 

Η Pokémon Accessory Collections της Samsung περιλαμβάνει μία θήκη για το Galaxy Z Flip4 5G, πάνω στην οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένοι χαρακτήρες του anime. Παράλληλα, η θήκη είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη, υλικό που προστατεύει το smartphone από χτυπήματα και γρατζουνιές, ενώ ένας δακτύλιος, τοποθετημένος στο πίσω μέρος της θήκης, δημιουργεί ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας στο κράτημα, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τον χειρισμό της συσκευής.

Ο πρωταγωνιστής της συλλογής είναι, φυσικά, το κάλυμμα για τα Galaxy Buds2 Pro, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις iconic Poké Balls. Μάλιστα, η θήκη ακουστικών είναι επίσης συμβατή με τα Galaxy Buds2, Galaxy Buds Live και Galaxy Buds Pro.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το Poké Ball Watch Strap, σχεδιασμένο για το Galaxy Watch5,.το οποίο προσφέρει μία εναλλακτική custom εμφάνιση στο smart watch του brand.

Pokémon

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada