Home / Fashion  / Η The North Face γιορτάζει το Year of the Rabbit

Η The North Face γιορτάζει το Year of the Rabbit

Η The North Face κυκλοφόρησε μία special χειμερινή collection για όλη την οικογένεια αφιερωμένη στο Year of the Rabbit.

 

 

Σε λίγες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Πρωτοχρονιά με την οποία σηματοδοτείται η έναρξη του νέου Κινέζικου Έτους. Fashion brands από όλον τον κόσμο τιμούν την κουλτούρα της χώρας και δημιουργούν ολόκληρες συλλογές αφιερωμένη σε αυτήν. Το 2023 ορίστηκε ως το Year of the Rabbit, με το κουνέλι να μεταδίδει αισιοδοξία και χαρά. Και η The North Face προχώρησε στην κυκλοφορία μίας special collection για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένη από το κουνέλι.

Το ειδικό και εντυπωσιακό drop περιλαμβάνει γνωστά αθλητικά κομμάτια σε μία ζωηρή χρωματική παλέτα και σε εορταστικά μοτίβα. Δίνοντας προτεραιότητα στη λειτουργία και την απόδοση, η συλλογή περιλαμβάνει το εμβληματικό σακάκι Nuptse του 1996, το οποίο προσφέρει τη μέγιστη ζέστη, παραμένοντας αρκετά ελαφρύ. Στην καινούργια συλλογή της The North Face εντοπίζουμε και το κλασικό μπουφάν 86 Retro Mountain και στην αδιάβροχη εκδοχή του.

The North Face

Η Year of the Rabbit σειρά ένδυσης περιλαμβάνει επίσης άνετα πουλόβερ και σουέτ μπλουζάκια, ιδανικά για layering. Παρόντα στη συλλογή είναι και τα ολοκαίνουργια υποδήματα του brand. H collection που είναι για μικρούς και μεγάλους είναι διαθέσιμη στο official site και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλον τον κόσμο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.